10 Οκτ 2010

O Κατηγορούμενος...κατήγορος!

Ο ...ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ, ως συνεργασθείς με τον «ΠΕΡΙΒΡΟΜΟ» του συγκροτήματος, και τους ανώνυμους συντελεστές του, ΤΟΛΜΑ χωρίς αιδώ να ...ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ εμάς ως ανώνυμους Μπλογκατζίδες... τους οποίους «γνωρίζει» πολύ καλά... Και όλα αυτά επειδή ο ίδιος κατηγορεί τους πάντες και τα πάντα ως ...ΕΠΩΝΥΜΟΣ!!!


Και δεν μας κατηγορεί έτσι απλά, για να περνάει την ώρα του, αλλά «μας καρφώνει» κι’ όλας, ανακατεύοντας και μια πολιτική οργάνωση, από την οποία ζητάει να μας κάνει ...ΝΤΑ.!

ΕΥΤΥΧΩΣ που, όπως δείχνουν τα πράγματα, οι άνθρωποι εκεί πέρα, έχουν μυαλό ώστε να μην ασχολούνται μαζί του...

Ο άνθρωπος ο οποίος, αναφερόμενος στον πρωθυπουργό της Ελλάδος και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, έγραψε:

  • «Φοβάμαι ότι είναι πιο αδίσταχτος από τον πατέρα του (Ανδρέα Παπανδρέου) και μπορεί να ξεπουλήσει την Ελλάδα»,
ζητάει με ανοιχτή επιστολή, τη βοήθεια από το τοπικό ΠαΣοΚ, να ...σταματήσει τους 2-3 ανώνυμους «γνωστούς – άγνωστους» όπως μας αποκαλεί, οι οποίοι ...ανήκουν στην οργάνωση, (τι ...μαντεψιά κι’ αυτή;) να γράφουν εναντίον του..!

ΈΤΣΙ τόσο απλά, χωρίς ίχνος ντροπής.!!

ΚΑΙ επειδή η επιστολή του έχει και την πλάκα της, ΙΣΩΣ ξανά ασχοληθούμε μαζί της, με πρώτη ευκαιρία...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΗΔΙΩΤΗΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΕΟΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ...ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ, ( ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΩΣ ΟΞΥΓΟΝΟΚΟΛΙΤΗΣ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΑΚΙ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ, ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ...ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ...ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΓΡΑΦΕΙ:...γνωστοι άγνωστοι που όλοι γνωρίζουμε, ...γράφουν ανώνυμα κ. λπ. κ. λπ.
ΜΑ, ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ, ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΞΥΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΠΑΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΙΑ; ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ...ΣΠΟΡ ΤΗΝ ΚΑΘΥΒΡΙΣΗ ΜΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 3 ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΔΟΜΥΧΑ ΠΑΘΗ ΣΑΣ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ; ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΗ ΑΝ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΣ, ΕΠΙΑΝΕ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΕΠΡΕΠΕ Η ΤΟΠΙΚΗ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ; ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΥΒΡΙΖΕΤΕ, ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ; ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΡΙΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ; ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ...