4 Οκτ 2010

Προς κ. Κώστα Μενεγάκη


Αξιότιμε κύριε Μενεγάκη,

Επειδή διοικήσατε την Ελληνική Κοινότητα του Τορόντο επί δέκα ολόκληρα χρόνια, και

Επειδή στην διάρκεια της δικής σας διοίκησης, το χρέος της, από τα 2.500.000 $ που το παραλάβατε, άγγιξε στα δώδεκα – όπως λέγεται – εκατομμύρια δολάρια, (12.000.000 $) επί των ημερών σας, και

Επειδή οι αντικαταστάτες σας αδυνατούν, όπως φαίνεται, να αντεπεξέλθουν στις δυσβάστακτες, για τον μικρό οργανισμό, υποχρεώσεις των δανείων, και άλλων υποχρεώσεων, και

Επειδή αδυνατούν να συνεχίσουν την αποπεράτωση του μεγαλεπήβολου σχεδίου σας, της ανέγερσης του νέου «Παρθενώνα» και

Επειδή, φανταζόμαστε, έχετε απόλυτη συνείδηση των πράξεών σας και των ό,ποιων ευθυνών σας, (εάν και εφ’όσον υπάρχουν), σας καλούμε να επιστρέψετε στην διοίκηση του οργανισμού, και αφού εφαρμόσετε το ΣΧΕΔΙΟ, - το οποίο πιστεύουμε ότι είχατε - για την αποπεράτωση του έργου, και την αποπληρωμή, του εξ αυτού απορρέοντος μεγάλου χρέους της, αποχωρίσετε κατόπιν, έχοντας την συνείδησή σας καθαρή, ότι πράγματι προσφέρατε στην παροικία την οποία επιλέξατε να ζήσετε και, εθελοντικά, να υπηρετήσετε, με τις όποιες δυνάμεις σας.

Χωρίς τη δική σας συμμετοχή, είμαστε σίγουροι πως όχι μόνο ο συμπατριώτης σας κύριος Νίκωνας, αλλά ΟΥΤΕ και ο επίσης συντοπίτης σας... Όσιος Νίκωνας θα μπορέσει να ΣΩΣΕΙ την Κοινότητα!

(ΤΑ παραπάνω γράφονται με την πεποίθηση ότι εξέλειπαν οι λόγοι για τους οποίους παραιτηθήκατε, τον περασμένο Οκτώβριο, από τα καθήκοντα του προέδρου της Κοινότητος, καθότι σας βλέπουμε να δραστηριοποιείστε έντονα με την, βαρέως ασθενούσα, Παγκόσμια Οργάνωση του Ελληνισμού, το επονομαζόμενο και Σ.Α.Ε.)

ΚΑΙ κάτι ακόμα: Όπως διαπιστώνετε και σεις προσωπικά, οι αντικαταστάτες σας, ΔΕΝ ήταν η καλλίτερη ..επιλογή σας, καθότι αδυνατούν να χειριστούν σωστά ακόμα και τα ΠΙΟ απλά καθημερινά μικροπροβλήματα, όπως η αναπλήρωση μιας θέσης στο Δ. Συμβούλιο, την οποία πλήρωσαν (από το κοινοτικό ταμείο, υποθέτω) κοντά στις ΔΥΟ χιλιάδες δολάρια.!!
(ΌΣΟ για την περίπτωση της απομάκρυνσης του διευθυντή κ. Μάνιου, το κόστος (φαίνεται πως) θα είναι πάρα, μα πάρα, πολύ μεγαλύτερο...)

Βάλτε επιτέλους το ...σωστό χεράκι σας κ. Μενεγάκη, στην "παιδική (σας) χαρά", πείθοντάς τους να πάνε σε εκλογές και να απαλλάξουν την Κοινότητα από την πολύ κακή, μέχρι στιγμής, παρουσία τους...
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ τα πράγματα θα είναι πολύ χειρότερα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ..., ενώ η ευθύνη ΣΑΣ θα μεγαλώνει.!


Δεν υπάρχουν σχόλια: