4 Οκτ 2010

Συνάντηση Νίκωνα με Κινέζους..

ΠΟΛΥΩΡΗ συνάντηση με την ηγεσία της κινέζικης παροικίας του Τορόντο, λέγεται ότι είχε, χθες βράδυ, ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας.
Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία της κινέζικης πλευράς η οποία με αφορμή την επίσκεψη του Κινέζου πρωθυπουργού στην Αθήνα, ρώτησαν να πληροφορηθούν για ...τυχόν ύπαρξη ελληνικής παροικίας στο Τορόντο και την οικονομική της κατάσταση.! (Το φαντάστηκαν ότι οι, ανά την Υφήλιο, Έλληνες ηγέτες σκέφτονται και ενεργούν με τον ίδιο τρόπο και το ίδιο ...αποτέλεσμα!)
ΕΤΣΙ, αφού συγκέντρωσαν ΟΛΑ τα απαραίτητα στοιχεία, κάλεσαν τον πρόεδρο κ. Νίκωνα Γεωργακόπουλο, συζήτησαν διεξοδικά όλα τα προβλήματα του οργανισμού και συμφώνησαν σε μια γενναία βοήθεια την οποία θα προσφέρει η κινέζικη παροικία, στην ελληνική... (κάτι παρόμοιο με την Ελλάδα).
ΕΚΕΙΝΟ που έκανε εντύπωση είναι η συνεχής αναφορά της λέξης "αδελφέ" (στα κινέζικα όμως) του Κινέζου προέδρου, όταν απευθύνονταν στον Νίκωνα.!
Η συμφωνία για την βοήθεια, θα υπογραφεί έως το τέλος του μήνα, παρουσία του "προεδρείου" και του νομικού (τους) συμβούλου, στην επάνω μεγάλη αίθουσα του μενεγάκειου "Πολιτιστικού Κέντρου".
ΣΤΗ συμφωνία θα συμπεριλαμβάνεται και η πολυτελής αποπεράτωση του "κέντρου" με αντάλλαγμα την παραχώρησή του στους Κινέζους χωρίς ενοίκιο για 99 χρόνια.! Αμέσως μετά, το "Κέντρο" θα περιέλθει, ξεχρεωμένο πλέον, στα χέρια των Ελλήνων της παροικίας μας για πολιτιστικές εκδηλώσεις και μόνο..., από το θεατρικό εργαστήρι "ΝΕΦΕΛΗ"...

Υ. Γ. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι οι Κινέζοι ζήτησαν από τον Νίκωνα να τους παραχωρήσει τον κ. Σελιώτη, για την διάρκεια της δικής τους χρήσης του "Κέντρου", ως επιβλέποντα για τα της σωστής λειτουργίας του.!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ

ΚΥΡΙΕ ΠΕΡΙΔΡΟΜΕ, ΚΑΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΤΕ ΣΩΣΤΑ. ΕΓΩ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΕΛΙΩΤΗΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΝΕΓΑΚΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ "ΝΕΦΕΛΗ". ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ κ. ΝΑΝΣΥ.