30 Οκτ 2010

Νέα Πρες Κονφερανς...

ΕΤΣΙ Μπράβο. Έχουμε ηγεΣΙΑ είτε σας - μας αρέσει, είτε ΟΧΙ.

ΟΙ 5 Κοινοτικοί μας Άρχοντες, σκέφτηκαν, συσκέφτηκαν και αποφάσισαν να απαντήσουν στους 14 συμβούλους της Κοινότητας με τον ίδιο τρόπο! Πρες Κονφερανς εσείς; Το ίδιο και μεις.! Και μάλιστα από ότι λένε θα τους σκίσουν, διότι αυτοί θα έχουν 3-4 δημοσιογράφους παραπάνω... Θα παρίστανται λένε και οι κ. κ . Κρανιάς, Κουτίνας και Ανδρικόπουλος, και ίσως ο κ. Ανδρονίδης από τα Νέα του Χάμιλτον.!! Σ’ αυτούς αν προστεθεί και ο κ. Κόντος του emphasisworld, ο οποίος απουσίαζε προχθές, τότε θα έχουν μια πραγματική υπεροχή...
ΠΟΙΟΙ το αποφάσισαν; Είπαμε οι πέντε του προεδρείου «παιδική χαρά» υπό τον πρόεδρο κ. Νίκωνα, τον προϊστάμενό του γ. γραμματέα κ. ΚαΚαρέλη και τους υφισταμένους τους κ. κ. Αλέξη, Νικόπουλο και Γερονικολό. (ο τελευταίος λόου προφάϊλ λόγο ...λόγων, αλλά αυτά δεν είναι του παρόντως ).
ΤΙ θα πουν στην διάσκεψη των Μ.Μ.Ε.; Ποιός ξέρει... Ισως απαντήσουν στις ερωτήσεις των 14ων , μιας και δεν τό ‘καναν όταν έπρεπε... ΓΙΑΤΙ δεν το έκαναν όταν έπρεπε; ΑΦΟΥ δεν ξέρουν αυτοί θα ξέρουμε εμείς; Άβυσσος οι ψυχή των ... Ηγετών μας...
ΤΩΡΑ αν αυτή η “press” γίνει τη Δευτέρα, ή αργότερα, δεν υπάρχει πληροφόρηση...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΕΡΙΔΡΟΜΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ, ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ Ο ΝΙΚΩΝΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΤ ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΗ ΓΗ, ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ, ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ Ω ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ. ΑΒΥΣΟΣ Η ...ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Στο προχτεσινό press conference ξεχάσατε να γράψετε ότι είχαμε και επισκέπτες. Τον ανταποκριτή του αδελφού Σταύρου, τον πρώτο σε ψήφους σύμβουλο, κ. Πήτερ, του οποίου η αποστολή ήταν τόσο δύσκολη και στον κλειστό χώρο του Board Room δεν μπορούσε να κάνει και την καλλίτερη αναμετάδοση. Όμως κάτι κατάφερε. Κάπως έτσι ξεκίνησαν και οι καμικάζοι του Μπιν Λαντεν, από ρουφιάνοι στην αρχή, λένε, κατά καιρούς, τα ΜΜΕ. Του ευχόμαστε και εις ανώτερα.