31 Οκτ 2010

ΕΙΣΑΓΩΓΗ στα "πλην ενός".

ΒΡΕ Πού ξεπέσαμε οι φουκαράδες... Να συζητάμε δι’ αλληλογραφίας με μια διχασμένη προσωπικότητα ή με σχιζοφρενή, αν η ιατρική επέτρεπε την απλοποίηση αυτού του όρου... ΌΠΩΣ, π.χ., λέμε: «αυτός έχει σώας τας φρένας», να πούμε «αυτός έχει ...σχισμένας τας φρένας», δηλαδή κομμένες στα δυο, ...δεν είναι όμως έτσι.!


Και εξηγούμαστε:


Ο ...συγγραφέας των κειμένων του «ΠερίΒρομου» #2, (το οποίο μετονόμασε σε Νεμεσις), ασχολείται με τα ίδια ακριβώς ζητήματα με τα οποία ασχολούνταν κάποιος Χρ. Μαγγούτας, στην εφημερίδα «Ελληνικός Τύπος», προ πολλού, και όχι μόνο, χρόνου... ΜΕ μόνον, αυτά τα στοιχεία, συμπεραίνουμε – ίσως λίγο αυθαίρετα; – ότι πρόκειται για το ίδιο και το αυτό πρόσωπο...


Αν λοιπόν ο ...συλλογισμός μας είναι σωστός, τότε προς ΤΙ η ενασχόλησή μας ή η ...απασχόλησή μας με τις δυο αυτές προσωπικότητες; Υπάρχει πιστεύετε κάποιος ειδικός λόγος; Πέρα του ότι ...κινδυνεύουμε να του μοιάσουμε... κι’ όλας.!


¨Ετσι, αφού ντρεπόταν να είναι επώνυμος, (μη νομίζετε, θέλει και η επωνυμία τα ...κότσια της), αποφάσισε να γίνει ανώνυμος... (ζήλεψε προφανώς τη ...λόξα μας ή τη δόξα μας;) για να γράφει τα ό,σα γράφει. Και καλά κάνει διότι διαφορετικά, πώς θα συγκέντρωνε τόσα ΕΎΓΕ από χιλιάδες αναγνώστες του και συναδέλφους του, μπλογκατζίδες; (ή μάλλον, ...πλακατζίδες) Συνέχισε λεβέντη μας με τον ίδιο ζήλο, τις έρευνές σου στο αρχείο σου και το ιντερνέτ... Θα βρεις πολλά ακόμα (παρόμοια) ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες σας κείμενα.! Ο κόσμος (σας) ...διψάει για πληροφόρηση. Δώστε τους όσο περισσότερη μπορείτε...αλλά με τις δυο όμως προσωπικότητές σας... Τους (και μας) βοηθάει καλύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: