25 Ιουν 2010

Ο Nοημων ...ανώνυμος, και ο Ανόητος!

Ενας νοήμων ανώνυμος, γράφει, σε σχόλιό του, τα παρακάτω:

ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1909 Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΖΟΡΜΠΑΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΕΘΝΑΡΧΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΑΤΙΚΟΥΣ:

  • "ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΓΥΡΩ ΣΑΣ, ΕΙΝΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΕΧΙΔΝΕΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝ ΘΑ ΣΑΣ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ".

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕ. ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Ο ΖΟΡΜΠΑΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ. ΤΟΝ ΔΑΓΚΩΣΑΝ.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΗ ΓΙΩΡΓΟ ΓΚΕΚΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΔΑΓΚΩΣΑΝ.

ΓΙΩΡΓΟ ΓΚΕΚΑ, ΜΗΝ ΚΙΟΤΕΨΕΙΣ, ΜΕΙΝΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΙΟΥΔΕΣ ΕΧΙΔΝΕΣ - ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ - ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ, ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΙΚΙΑ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ. ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

(σ. π. Ένας άλλος, ανόητος βέβαια, ξεχνώντας τη λέξη "υπόληψη" (μπορεί και να μην τη γνωρίζει), τα βάζει με τα πάντα και τους πάντες, για να μας πει πόσο καλό παιδί ήταν και είναι ο κ. Μενεγάκης. Τι δουλειά έχει βρε ...πρώην, παλιοτενεκέ ξεγάνωτε, ο κ. Γιαννόπουλος, η Σκουτάκη, ο Καραντώνης και οι άλλοι, στη δεκαετή απαξίωση της Κοινότητας και το οικονομικό - και όχι μόνο - χάλι στο οποίο την φέρατε;;; Ακόμα και τώρα, από το περιθώριο, όπου σας κατέταξαν οι πράξεις σας, βάλατε τα παιδάκια να πιέσουν τον πρόεδρο σε παραίτηση, ώστε μια ώρα αρχύτερα να παραδοθούν τα κλειδιά εκεί που είχαν προαποφασίσει οι μέντορές τους... Μάθε και καμιά άλλη λέξη εκτός του "ααα βρε βλάκα", "εεε βρε ΒΛΑΚΑ"... διότι θα σου μείνει ...κουσούρι.!) Αυτά για τώρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: