23 Ιουν 2010

Περί ..παροχών!!!

Γράφουν οι του "ΠερίΒρομου", χωρίς ντροπή:

  • Για το ζήτημα των παροχών στα μέσα ενημέρωσης, διαστρέφει την πραγματικότητα και θέλει να μας πείσει πως ο κ. Κρανιάς, παρόλο που φαίνεται να πήρε τα λιγότερα είναι και ο "δόλιος" της υπόθεσης, με τον "καϋμένο" τον πρωτεργάτη της ρεμούλας Σκλάβο προστατευόμενο του Κόντου, ως θύμα (θύματα).
(σ. π. Βρε παλιοτενεκέδες, ο κ. Σκλάβος είναι ο "πρωτεργάτης της ρεμούλας", επειδή δέχονταν όσα του έδιναν, βάσει ...συμφωνίας την οποία ομολογεί στην επιστολή του ο πρώην γ. γραμματέας, ή αυτοί που του τα έδιναν; Και τι φταίει ο κ. Σκλάβος αν η διοίκηση Μενεγάκη του έδινε περισσότερα, ...κοροϊδεύοντας τον κ. Κρανιά, δίδοντάς του λιγότερα; Τέλος από πότε ο εκδότης του "Ελληνικού Τύπου" είναι κύριος, ενώ ο της "Εβδομάδας" όχι;)

Και μετά:

  • "Διαφορετικές απόψεις, ή σκόπιμη διαστρέβλωση της πραγματικότητας; Τέτοιο μίσος; Γνώμη μας και πως η ως τώρα "δημοσιογραφία" του βρίθει τέτοιων δειγμάτων που δείχνουν κόμπλεξ κατωτερότητας Μάχαιραν έδωσε, μάχαιραν θα λάβει, όπως λέει και ο μέντοράς του."

(σ. π. Δεν γνωρίζω αν υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, αλλά σίγουρα σκόπιμη διαστρέβλωση της πραγματικότητας, δεν υπάρχει. Τόσο ο κ. Σκλάβος, όσο και ο κ. Κρανιάς πήραν ό,σα πήραν από την Κοινότητα, βάσει ...διμερούς συμφωνίας την στιγμή που ο οργανισμός δεν είχε ΜΙΑ ! Και αντί ο κ. Κρανιάς να κάνει την ανατροπή, επιστρέφοντας τα χρήματα στην υπό πτώχευση Κοινότητα, διαμαρτύρεται επειδή δεν πήρε όσα και ο άλλος... Αυτή είναι η διαφορά του από τον κ. Σκλάβο; Αν αυτή η δημοσιογραφία δείχνει κόμπλεξ κατωτερότητας, τότε κρατήστε σεις το κόμπλεξ ...ανωτερότητας Σας ανήκει!!!)

Και συνεχίζουν:

  • "Με τέτοια συμπεριφορά κ. "εκδότες" με τον κομπλεξισμό που τον βαφτίσατε "κριτική" με το μίσος σας για "επώνυμους" και την σκόπιμη διαστρέβλωση όσων διαβάζετε, θα βοηθήσετε την παροικία;"

(σ. π. Σε ποιο μίσος και ποιους "επώνυμους"αναφέρεστε βρε "ΠερίΒρομοι"; Και για ποια σκόπιμη διαστρέβλωση μιλάτε; Και αν είναι να ...βοηθήσουμε την παροικία όπως εσείς, (με τα αζημίωτο), ας μας λείπει το ...βύσσινο)

Τέλος, πάλι για το ...κεχρί:

  • "Φαίνεται θα περιμένουμε πολύ για να πάρετε θαρραλέα στάση επί των άνισων παροχών της διαφημιστικής πίττας της Κοινότητας. Όπως και για την έντιμη και αντικειμενική κριτική του ό,τι γίνεται γύρω σας. Την άδικη επίθεση εναντίον συμπαροίκων. Τον φόβο σας που τον βαφτίσατε επιθετικότητα Το γεγονός πως σας στρίμωξαν στη γωνία σαν περιθωριακούς και κουκουλοφόρους, πως σας στιγμάτισαν και πως τρέχετε και δεν φτάνετε να ξεπλύνετε την υπόληψή σας (?) τηλεφωνώντας σε γνωστούς και κάνοντας "ανίερες" συμμαχίες με άτομα που ούτε να τα "φτύσετε" δεν καταδεχόσασταν"
  • σ. π. Βρε λεβέντες μας, πήραμε ...στάση αλλά δεν καταλάβατε τίποτα...Είπαμε πως ήταν άνιση η παροχή της διαφημιστικής πίτας, και πως σας αδίκησε κατάφωρα ο κ. Μενεγάκης, αλλά τι να κάνουμε; Δικός σας άνθρωπος ήταν και παραμένει...Συγχωρήστε τον επί τέλους! Την επόμενη φορά ελπίζουμε να είναι πιο δίκαιος μαζί σας....Τα υπόλοιπα τα παραδίδουμε στους αναγνώστες μας. Αυτοί ξέρουν...)

Δεν υπάρχουν σχόλια: