27 Ιουν 2010

Η ...εκδίκηση των Blogs

Ο ...εγκληματίας στον τόπο του εγκλήματος, γυρίζει...

Γράφει, λοιπόν, ο συνιδρυτής του "ΠερίΒρομου":

{ "Ειναι φως φαναάρι πως ο κόντος τα έκανε πλακακια με τον σκλαβο για να τα ριχνουν του κρανιά. Ο σκλαβος αποτυχημενος που εχασε τα μελια απο τη κοινοτητα παιδοβουβαλο τον ανεβαζε παιδοβουβαλο τον κατεβαζε τον Κακακγιάννη που τούκοψε το μελι. Τωρα θελουν να πουν πως ο Σκλαβος ήταν ηρωας που δεν χρεωνε τισ διαφιμισεισ τισ κοινοτιτασ. Πότε, οταν αρχισε να βγαζει την εβδομαδα καθε δυο μηνεσ τοτε ουτε γατα ουτε ζημια, σου λεει ας δείξω τον καλό στην κοινότητα. Αφου είχε γδάρει την κοινότητα απο τα τυπογραφικά και τα επαιρενε προκαταβολικα. Ο σελιοτισ ξερει.Τωρα ερχεται ο κοντος να σωσει την υποληψη του σκλαβου. "}

(σ. π. Βλέπουμε, λοιπόν, μια ...σωστή γραφή στις 5 πρώτες σειρές, και κάποια ...σαρδάμ στις επόμενες 5, αφού τότε κατάλαβες πως πρέπει να (μας) πεις ότι τα ελληνικούλια σου δεν είναι και τόσο καλά!!! Αχ βρε κακα Ιωάννιε... πώς έμπλεξες τους ...μηρούς σου;;; Άντε, μαζέψου τώρα στο ...καβούκι σου και άσε τα κοινά για άλλους. Ό,τι ήταν να κάνεις από κει, το έκανες...)

  • Ένας άλλος ανώνυμος, γράφει στον "ΠερίΒρομο" τα εξής:
Ανώνυμος είπε... "Poli asxoleiste me ton Konto. Min hanete to xrono sas adika bre paidia. O Kontos exei apotixei epanilimenes fores. Den ton ypologizei kaneis sovaros anthropos sth paroikia tou Toronto kai sigoura kaneis ston Kanada.Ton katexei to misos kai i kakia, pragmati poli lupiro..."

(σ. π . Για πες μας το ονοματάκι σου "μπρε" λεβέντη, να δούμε μήπως κι' έχεις αποτύχει ...ανεπανάλυπτες φορές, ώστε να μην σε υπολογίζει όχι μόνο σοβαρός αλλά ούτε και ...ασόβαρος; Όσο για την αγάπη σου και την ...ακακία σου την συμπεράναμε από τις λίγες παραπάνω ...αγράμματες γραμμές σου... Άξιος!)

Υ. Γ. Αν βρεις χρόνο, ρίξε και καμιά κριτική στο περιεχόμενο των κειμένων, κι' άσε τα προσωπικά, διότι δεν σε συμφέρει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: