9 Ιουν 2010

Γιατί ...χαίρεται ο κόσμος;

Ρωτάνε οι του "ΠερίΒρομου", με τίτλο:
"Γιατί χαίρεται και χαμογελά ο κόσμος πατέρα;"

(σ. π. προφανώς διότι έγινε, επιτέλους - ύστερα από δέκα χρόνια - η ...αποκαθήλωση του ..."Μενεγακισμού".! Όποιος γνωρίζει κάτι άλλο, ας μας το πει...)

  • Και συνεχίζουν: "Έγινε η "παράδοση" του προηγούμενου διοικητικού συμβουλίου στο "νέο", οι παλιοί, συνηθισμένοι (σ.π.!!!) στις "παραδόσεις" δεν αντιλήφθηκαν πως το έδαφος έχει αρχίσει εδώ και καιρό να κουνιέται κάτω από τα πόδια τους, οι νέοι άσχετοι, (σ.π.!!!), δεν είχαν την ευαισθησία να καταλάβουν τι κοσμοϊστορικά πράγματα ξεκίνησαν από την αίθουσα συνεδριάσεων"
(σ. π. Από πού ήταν συνηθισμένοι οι παλιοί, κύριε "περίΒρομε"; Πότε ξανάγινε παραλαβή - παράδοση τα τελευταία δέκα χρόνια; Ποιοι παλιοί "δεν αντιλήφθηκαν το έδαφος που κουνιόταν κάτω από τα πόδια τους", αφού έφυγαν όλοι τους σαν ...λαγοί που άκουσαν εκπυρσοκρότηση ...καραμπίνας; Πώς οι προεκλογικά "σχετικοί" νέοι, έγιναν, μετεκλογικά, "άσχετοι"; Τίνος "πνεύματος" επιφοίτηση, έκανε αυτή την αλλαγή; Μενεγάκιου ή Γερονικούλιου; Γιατί δεν(μας) τους λέτε να ...καταλάβουν ποια "κοσμοϊστορικά" πράγματα ξεκίνησαν από την αίθουσα συνεδριάσεων; Μήπως εννοείτε το ξεσκέπασμα των ..."κερδών" της Κοινότητας επί Μενεγάκη; Δαιμόνια η "δημοσιο ...γραφική" φαντασία σας κύριε.! )

Υ. Γ. ήταν, μήπως η αιτία της ...προαγωγής σας από το επώνυμο "Κύριο Θέμα" και τους ...επιμελημένους σας "Ψιθύρους", στο ...ανωνύμου συγραφέως, μπλογκ του συγκροτήματος,"ο περίΒρομος";

Δεν υπάρχουν σχόλια: