26 Ιουν 2010

Ο νοήμων και ο ...ανόητος

Σχόλιο ενός ανώνυμου, αλλά νοήμονος, ομογενούς για τα τεκταινόμενα στην Κοινότητα. (..."Κάποιος" άλλος, ανόητος όμως, συνεχίζει τις ανοησίες του, με τα μόνα του ελληνικά "ααα βρε Βλάκα, εεε βρε ΒΛΑΚΑ", ανακατεύοντας κάποιον επειδή φωνάζει.!! Παιδιά ...βουλώστε το, γιατί ο Φασισμός είναι ιδεολογία, και δεν αποβάλλεται εύκολα...)

Γράφει, λοιπόν, ο νοήμων ανώνυμος:

κ.ΠΕΡΙΔΡΟΜΕ, Ο κ.ΓΚΕΚΑΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ...ΑΠΟΝΕΝΟΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΗΜΑ, ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ Ο κ. ΜΑΝΙΟΣ (ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΕΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΝ ΙΟΥΔΕΣ -ΚΑΤΑ ΚΟΝΤΟ- ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ) ΚΑΙ ΕΙΝΕ: 1.) ΤΟ "ΙΚΑΝΟΤΑΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ" ( ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΒΡΟΜΟ) ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΟΤΙ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΟ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ "ηΓΕΤΗ" ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΖΕΣΤΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΠΩΡΗ ΤΟΥ ΓΚΕΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΑΓΚΩΣΑΝ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ. 2.) ΑΝΕΦΕΡΕ CONFLICT OF INTEREST ΕΝΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΩΝ ΟΦΕΩΝ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥ ΡΥΠΟΥ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ. ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΟΙ ΡΥΠΑΡΟΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΕΦ ΟΣΟΝ, ΟΝΤΕΣ ΜΕΝΕΓΑΚΙΚΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΜΕΝΕΓΑΚΗ, ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟΝ ΕΚΟΛΑΨΕΩΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΔΑΓΚΩΜΑ. Η ΔΕ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΗ ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΥΙΟΣ ΓΚΕΚΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΟΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ. ΑΠΟΤΕΛΑΣΜΑ: ΤΟ "ΙΚΑΝΟ" ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ "ΡΥΠΑΡΟΥΣ" ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ, ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ ΟΠΟΥ ΤΟΦΕΡΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ηΓΕΤΗΣ, ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΤΗΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΥΝΗΔΗΤΟΙ "ΠΕΡΙΒΡΟΜΙΑΡΗΔΕΣ" ΔΙΟΤΙ ΤΟΧΑΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ. ΑΛΛΑ "ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ" ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΝΕΜΕΣΗ, ΠΟΥ ΟΙ ΕΡΡΙΝΥΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΥΤΥΧΩΣ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ...ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΣΕΙ ...ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ. ]

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ, ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ BLOG ΤΟΥ "ΡΥΠΟΥ".

  • (σ. π. Αυτές είναι θέσεις κ. ..."ααα βρε Βλάκα", όσο και να διαφωνεί κάποιος ...μαζί τους . Τα γκαρίσματα είναι για τους Όνους...όπως εσύ!)

Δεν υπάρχουν σχόλια: