2 Ιουν 2010

Αι Των Ελλήνων ...Καινοτομίες !

ΤΩΝ Ελλήνων οι "Καινοτομίες" ήθελαν να πουν τα παιδιά του "ΠερίΒρομου" και έκαναν, μάλλον, λάθος επί το ...απλούστερο, ήτοι: "Των Ελλήνων οι Κοινότητες". Το νέο Δ. Συμβούλιο, και ο πρόεδρός του κ. Γκέκας, θέλοντας προφανώς να απαλλάξουν την Κοινότητα από μερικούς ανεπιθύμητους εργαζόμενους στον οργανισμό, βρήκαν τον τρόπο τους...βάζοντας τον γάϊδαρο να χτυπάει το σαμάρι... Βρήκαν σύμμαχο τον "ΠερίΒρομο" και άρχισαν από την Νάνσυ Αθανασοπούλου! Για την οποία, ακούστε ή μάλλον διαβάστε, τι γράφουν:
  • "Βέβαια δεν έλειψαν και τα ευτράπελα: Για παράδειγμα η Νάνσυ Αθανασοπούλου που αρνήθηκε επιμόνως να επιτρέψει τα παιδιά της "Νεφέλης" που είχαν τελειώσει τις πρόβες στην κάτω αίθουσα να ανεβούν πάνω και να σμίξουν με φίλους, συγγενείς και γνωστούς τους. "
(σ. π. Πρώτα απ' όλα γιατί δεν μας λέτε ...πόσα ευτράπελα έγιναν και από ποιούς; Το ...σπουδαιότερο "ευτράπελο" ήταν αυτό της κ. Αθανασοπούλου; Δηλαδή η κ. Αθανασοπούλου, μετά τις πρόβες μαζεύει τα παιδιά στους ...κοιτώνες για ύπνο και ο ...σκοπός δεν τους επιτρέπει την έξοδο; Τι πράματα είναι αυτά που γράφετε βρε ...Χαντζιαβάτιδες; Ούτε οι συγγενείς τους - πρώτου βαθμού, άραγε; - δεν μπόρεσαν να τα ...βγάλουν από τα χέρια της;) Και συνεχίζουν:
  • "Η στάση της (της κ. Αθανασοπούλου) δημιούργησε πολλά ερωτηματικά για το αν οι καινοτομίες που επιχειρεί να φέρει το νέο Συμβούλιο θα έχουν την υποστήριξη των "παλιών" υπαλλήλων της Κοινότητας που έχουν κεκτημένα "δικαιώματα" και μπορούν και επηρεάζουν καταστάσεις."...
(σ. π. Σε ποιες καινοτομίες αναφέρεσθε κύριοι του "περίΒρομου"; Στο μπουζούκι, το τραγούδι, το ποτό και τον χορό των νέων, ..."παρέα με τα Αστέρια"; Σ' αυτές τις ...καινοτομίες αρνήθηκε να συμπαρασταθεί η Αθανασοπούλου; Μ' αυτές τις ...καινοτομίες θα πάει μπροστά η Κοινότητα; ΒΟΥΡ, λοιπόν! Μια απόλυση στον κάθε ¨παλιό" υπάλληλο που δεν θέλει να υποστηρίξει τέτοιες ...καινοτομίες... Στο κάτω - κάτω η κ. Κακαγιάννη και ο κ. Μαστοράκος είναι ...προϊστάμενοί της. ΤΙ περιμένουν; Έτσι και την πυγμή τους θα δείξουν, και τις ..."καινοτομίες" τους θα περάσουν πιο εύκολα...Εξ' άλλου τώρα είναι η ώρα για τέτοιες ...αλλαγές !) Τώρα το καλύτερο:
  • "Αν δηλαδή οι καινοτομίες και οι νέες ιδέες για τη διάσωση της Κοινότητας που οραματίζεται το νέο συμβούλιο βρουν αντί υποστηρικτές, φανατικούς αρνητές και επικριτές από την πρώτη στιγμή, τότε τι να μιλάμε για επιβίωση του ελληνισμού και άλλες ρομαντικές φλυαρίες;"
(σ. π. Εδώ κ. Γκέκα, δεν θα ασχοληθούμε με τους ανθρώπους του "περίΒρομου" αλλά με σας προσωπικά, επειδή γνωρίζουμε από πρώτο χέρι ότι μας "επισκέπτεστε" τουλάχιστον δυο φορές την ημέρα, για να σας ρωτήσουμε: Αυτές είναι οι καινοτομίες και οι νέες ιδέες του νέου Δ. Συμβουλίου σας, τις οποίες οραματίζεστε για την "διάσωση της Κοινότητας" και την "επιβίωση του ελληνισμού"; Πιστεύοντας στην ειλικρίνειά σας, την ευγένειά σας και την Διδακτορική σας ιδιότητα, θα περιμένουμε, "δια της επιστροφής του ταχυδρομείου" που έλεγαν κάποτε, μια απάντηση, για το κατά πόσο σας εκφράζουν οι απόψεις των "ΠεριΒρομιακών" ή είναι απλά δικές τους ..."ιδέες"!!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια: