25 Ιουν 2010

Εκδηλώθηκαν οι ..."ΠερίΒρομοι"

ΠΡΙΝ στεγνώσει η ...μελάνη της παραίτησης του κ. Γκέκα, έτρεξαν τα "παιδάκια" του "ΠερίΒρομου" να (μας) αναγγείλουν με χαρά την "πτώση" του "προδότη", τον οποίον υποστήριξαν μεν στην εκλογή του, αλλά με την προϋπόθεση ότι θα είναι καλό παιδί και θα σκεπάσει ό,τι κακό έβρισκε, αν έβρισκε, για την απελθούσα ...δεκαετία!

Να λοιπόν τι γράφουν, πρωΐ - πρωΐ:

Χάσαμε το στοίχημα...

  • "Πολλοί στοιχημάτιζαν πως ο νεοεκλεγείς πρόεδρος κ. Γκέκας θα άντεχε ως τα Χριστούγεννα Άλλοι μόνο 40 ημέρες. Εμείς παρ' όλο το ότι δεν μας καλοκάθισε σαν ηγετική προσωπικότητα, δεχτήκαμε το επιχείρημα πως είχε (και έχει) γνώσεις και μεράκι για τα παροικιακά, μαζί με την αφοσίωσή του στην κοινοτική ιδέα. Ελπίζαμε πως τουλάχιστο θα κουτσοπερπατήσει με το αξιολογότατο προεδρείο του κάποιο χρονικό διάστημα έως ότου να παραδόσει την σκυτάλη σε άλλους με πιο ατσάλινα νεύρα. Πέσαμε έξω."

(σ.π. Πρώτον, έβαλαν στοίχημα πως ο κ. Γκέκας θα παρέμεινε πρόεδρος μόνο 40 ημέρες (ή μήπως 180;), και το έχασαν... Δεύτερο, δεν τους καλοκάθησε σαν ηγετική προσωπικότητα, αλλά τον δέχτηκαν για τις γνώσεις του, ποντάροντας όμως στο "αξιολογότατο προεδρείο"του.! Μάλιστα. Ο Γκέκας δεν είχε ικανότητες αλλά το προεδρείο ...ικανότατο!!! Ούτε να κρυφτείτε - από την πολύ χαρά σας - δεν μπορείτε ΠεριΒρομιάριδες της ...οκάς! Ποιος νομίζετε ότι θα ήταν ο άλλος με τα ατσάλινα νεύρα; Μήπως ο 4ος αντιπρόεδρος; Πέσατε έξω, εσείς που με την συμπαράστασή σας στον Μενεγάκη, πετύχατε να πάτε την Κοινότητα στα ύψη της ...χρεοκοπίας; Αν είναι δυνατόν..!) Λίγο παρακάτω, γράφουν:

  • "Λυπούμαστε που ο Γιώργος Γκέκας αναγκάστηκε να παραιτηθεί. Μπορεί να μην ήταν ο κατάλληλος για να οδηγήσει την ικανή του ομάδα, αλλά τουλάχιστο είχε τις προοπτικές να το κάνει (αν χαμήλωνε λιγάκι τους προβολής της ...αυτο...προβολής). Όπως και να έχει ελπίζουμε πως αυτή η αναταραχή της Κοινότητας θα είναι και η πιο σύντομη, και θα οδηγήσει σε καλύτερη ηγετική ομάδα."

(σ. π. Αντιλαμβανόμαστε την λύπη σας, αλλά δεν μας λέτε και μας από ποιον "αναγκάστηκε" να παραιτηθεί; Μήπως από το Μενεγακέικο και τα υπολείμματά τους στο συμβούλιο; Δηλαδή από τα μέλη της "ικανής του ομάδας"; Μήπως με την "προβολή" και "αυτοπροβολή" εννοείτε το ...ξεμπρόστιασμα των ηγετών της δεκαετίας και την προσπάθειά του για διαφάνεια; Αυτά σας (και τους) πείραξαν αγαπητοί "ΠερίΒρομοι" ώστε να τον εξαναγκάσετε στην παραίτηση, αλλά ΔΕΝ θα κερδίσετε ΤΙΠΟΤΑ απολύτως. Η παροικία σας πήρε μυρωδιά και τέρμα οι βρομιές σας...)

Και η συνέχεια:

  • "Και να που κάπου "έσπασε" και αυτός, από τη πίεση, αποδεικνύοντας πως το πόστο του προέδρου είναι πολύ απαιτητικό. Και δυστυχώς, ο κ. Μενεγάκης, αν και πολλά έχουν ειπωθεί εναντίον του, αποδεικνύεται πως είχε μοναδικές και αναντικατάστατες ικανότητες για τη θέση αυτή. Βλέποντας μπροστά, όμως, το βήμα που ξεκίνησαν τα παιδιά του προεδρείου δείχνει πως έχουν πιάσει το νόημα του οργανισμού για τα καλά. Ίσως ο κ. Γκέκας, αν ήταν πιο διορατικός και δεν ήταν τόσο απόλυτος, θα μπορούσε να ηγηθεί αυτής της ομάδας;"

( σ. π. Από ποια "πίεση" έσπασε ρε παιδιά; Πείτε το και σε μας, επιτέλους... Μή μας κρατάτε στην ...αγωνία! Και βέβαια το πόστο του προέδρου είναι πολύ απαιτητικό, αλλά γιατί "δυστυχώς" που ο κ. Μενεγάκης είχε "αναντικατάστατες ικανότητες"; Μήπως αν δεν τις είχε δεν θα οδηγούσε την Κοινότητα στο χείλος του γκρεμού; Και βέβαια τα παιδιά του προεδρείου έχουν πιάσει το νόημα για τα καλά... Θα πετύχουν απόλυτα τον στόχο που τους έδειξαν οι πανικόβλητοι πρώην ηγέτες της δεκαετίας... Μόνο που ο κ. Γκέκας είναι καθηγητής και όχι μαθητής, ώστε να μην μπορέσουν να του επιβάλουν την γραμμή της συγκάλυψης και αδιαφάνειας)

Τέλος, γράφουν:

  • " Όπως και να είναι δεν μας ενδιαφέρει γιατί και πως έγινε και αποφάσισε ο κ. Γκέκας να παραιτηθεί. Μας ενδιαφέρει τι γίνεται στο εξής. Και πιστεύουμε πως με ομοψυχία, ομόνοια και πίστη στον οργανισμό, θα περάσει και αυτή η αναμπουμπούλα στην οποία, όπως πάντα, χαίρονται οι λύκοι..."

(σ. π .Βεβαίως δεν σας ενδιαφέρει τι έκανε ο κ. Γκέκας, αλλά πολύ θα θέλατε να επικρατήσει "το αξιολογότατο προεδρείο", η "ικανή ομάδα¨, τα "παιδιά του προεδρείου", για να συνεχίσει η Κοινότητα την ανοδική της πορεία προς τον Γολγοθά.... Σεις, πάντως, ως χαρούμενοι, είστε μέρος των λύκων...)

Δεν υπάρχουν σχόλια: