27 Ιουν 2010

Το θράσος των "ΠερίΒρομων"

Άφησαν να ...περάσει ένα σχόλιο,- μπορεί να είναι και ...ιδιοκατασκεύασμα - για να βρουν αφορμή να δικαιολογήσουν τα ...πατατάκια τους.
  • Ανώνυμος είπε...

(Τα ...ελληνικούλια, δικά μας).

MIPWS ESEIS EISTE AFTOI POY KANATE TON GEKA NA PARAITITHEI? (είναι ανίκανοι για τέτοιες ...επιτυχίες).GIATI XAIRESTE? (όλοι οι χαζοχαρούμενοι ...χαίρονται). EISTE SAFWS "MENEGAKIKOI". (ιδέα σου, είναι! Από κεινον δεν τάπαιρναν;) YPARXOYN YPONOIES PWS TON GEKA TON "STAVROSAN" MELI TOY PROEDREIOY TOY. ( μαζί με τον Σταύρο ...σον αυτόν...) GIATI DEN TOYS KATONOMAZETE? (θα τους κάνει ντα-ντα ο ...αφεντικός τους). AN THELATE NA VOITHISETE TO GEKA THA TO KANATE. (έχουν κάποιο λόγο να ...θέλουν; Ας πρόσεχε να μην πάει κόντρα στα αφεντικά - Μενεγάκη - Φαναρά...) NOMIZO ISTE IPOKRITES. (εδώ, δεν χωράει το ...νομίζω. Μόνον αυτό κατέχουν καλά...)
  • Και τώρα η απάντησή τους:

Ο ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ είπε... Αγαπητέ ανώνυμε. Παραληρείς. Ο κ. Γκέκας έχει συγκεκριμένους λόγους που παραιτήθηκε και ούτε εμείς ούτε κανείς άλλος θα μπορούσε να τον επηρρεάσει. Όταν τους μάθεις (τους λόγους) θα καταλάβεις πόσο "γκελ" είσαι με την πρώτη σου ερώτηση.

  • (σ. π. Ακόμα το κρυφτούλι ρε παιδιά; Γιατί δεν τους του λέτε (τους λόγους) του ανθρώπου; Όλα ξανά-μανά στα κρυφά; Με τα ...κρυφτούλια της δεκαετίας ...ξεσκίσατε την Κοινότητα, και τα ..συνεχίζετε; )

"Σαφώς και δεν χαιρόμαστε, ούτε χαίρεται σώφρων άνθρωπος με τέτοια δύσκολη κατάσταση στα κοινοτικά. Το λογοπαίγνιο "στοιχηματίζουμε" ήταν καθαρά η μεταφορά όσων ακούγονται στην παροικία εδώ και ένα μήνα, από τότε που ο κ. Γκέκας βγήκε στο προσκήνιο."...

  • (σ. π. Πολύ σωστά λέτε πως σώφρων άνθρωπος δεν χαίρεται, αλλά ποία η σχέση σας με την σωφροσύνη; Και βέβαια η ..γραφή σας είναι ένα αγράμματο ... ¨λογοπαίγνιο"!)

"Τον στηρίζαμε και τον στηρίζουμε αν και όταν πράττει σωφρώνως.Όσο για το αν είμαστε "μενεγακικοί" και ποιοί τον "σταύρωσαν" τον κ. Γκέκα, αυτά είναι φαντασιώσεις ενός μόνο ατόμου στην παροικία. Τον γνωρίζουν και οι πέτρες του διαδικτύου (κανείς άλλος). "

(σ. π. Ποιόν στηρίζατε - (και τον στηρίζετε, έστω και παραιτηθέντα;) - βρε "περίΒρομοι"; Από τη στιγμή που βγήκε στο μικρόφωνο της Γ. Συνέλευσης και ...ξεμπρόστιασε λογιστές και ...δεκαετία, - για τις 499.000 $ του ...πλεονάσματος - όλο χολή πετάγατε. ΠΟΙΟΣ άλλος εκτός του "Τυπογράφου του Σκάρμπορο" θα μπορούσε να φταίει γιαυτό;)

"Να σοβαρευτούμε λοιπόν.Τα υπόλοιπα σχόλιά σας σας τα γυρνάμε πίσω. Νομίζουμε παραληρείτε. Περιμένετε να κάνει τον κύκλο της και αυτή η φάση και μετά μιλάτε. "

  • (σ. π. Έχετε την ικανότητα να σοβαρευτείτε, και την κρατάγατε στο ...ψυγείο τόσο καιρό; Μετά τον κύκλο της ...φάσης αυτής, λέτε να υπάρξει κι' άλλη; Δεν θα έχει ολοκληρωθεί το ...έγκλημά σας; Μήπως θάχει πετάξει το ...κλειδάκι;)

"Αυτός που κοκορεύτηκε πρώτος, το μόνο του πρόβλημα είναι "τι θα πει ο κόσμος". Τρέχει για να καταξιώσει το ανύπαρκτό του μέσο και "προσωπικότητα". Τι να λέμε τώρα;Ηρεμήστε και ακούστε πως έγιναν τα πράγματα από το "στόμα του αλόγου", στις ανακοινώσεις τους."

  • (σ. π. Δηλαδή, ...γκαρίσματα γαϊδουριών ή χλιμιντρίσματα αλόγων, θα είναι ξανά το μενού των ανακοινώσεων των ...ηγετών μας;)

Δεν υπάρχουν σχόλια: