26 Ιουν 2010

Πού την είδατε τη σιωπή;

ME τίτλο,

Γράφουν στον "ΠερίΒρομό Τους" οι του ...συγκροτήματος:

  • "Εν αναμονή της κρίσιμης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινότητας, χωρίς τον κ. Γκέκα στο πηδάλιο του οργανισμού, δεν το κρύβουμε, μας διακατέχει μεγάλη απογοήτευση και προβληματισμός Απογοήτευση διότι ο κ. Γκέκας, σίγουρα διέψευσε ακόμη και τις δικές του προσδοκίες. Προβληματισμός διότι, με την άσκεφτη πράξη του (να οδηγήσει εαυτόν εις παραίτησιν) ξανάνοιξε το πιθάρι με τις έχιδνες. Τις ίδιες έχιδνες που αποτελούν τους γνωστούς"κουκουλοφόρους του Τορόντο", που περισσότερο από ένα χρόνο τώρα βάλθηκαν να αποσταθεροποιήσουν την Ελληνική Κοινότητα Τορόντο με μαέστρο φίλα προσκείμενο στη Μητρόπολη άτομο, αμφιβόλου ηθικής υποστάσεως."

(σ. π. Ποια απογοήτευση και ποιος ...προβληματισμός σας ...διακατέχει βρε "ΠεριΒρομιάριδες"; Μέχρι και τα οπίσθιά σας ήσασταν έτοιμοι να δώσετε για να φύγει από τη μέση ο κ. Γκέκας, από τη στιγμή που διαπιστώσατε ότι πήγε κόντρα στον ...ηγέτη σας και στην απόκρυψη των πεπραγμένων της δεκαετίας του; Την μόνη σωστή και αντρίκια πράξη της απαλλαγής του από τα ξεπουλημένα, εγκάθετα, παιδαρέλια, αποκαλείτε "άσκεφτη" πράξη; Ποιο πιθάρι με ποιες έχιδνες, ξανάνοιξε βρε παλιοτενεκέδες ; Δώδεκα εκατομμύρια χρεώσατε την Κοινότητα, βρε παλιόπαιδα και δεν ντρέπεστε; Μιλάτε εσείς για "αμφιβόλου ηθικής υποστάσεως" άτομο, το οποίο πρόσκειται φίλα στην Μητρόπολη; Μόνο τους ηγέτες σας γνωρίζω ότι έδωσαν γην και ύδωρ για να προσεταιρισθούν τον μητροπολίτη, και τις γνωριμίες του...)

Και συνεχίζουν οι "ΠεριΒρομιάριδες":

"Περιμένετε να δείτε τι "βρομιές" θα βγουν στη φόρα τώρα. Από τα γνωστά κέντρα. Όσο για το κοινό τους; 12 ελάχιστο, 38 μέγιστο, οι αναγνώστες τους, και αυτοί με ερωτηματικά....Μιλάμε για μεγάλο πλήθος... Φυσικά εμείς "βαράμε το ντέφι" και οι έχιδνες ακολουθούν το ρυθμό μας. Πάντα δεύτεροι, πάντα τελευταίοι."

( σ. π. Και βέβαια θα βγουν, πλέον, όλες οι βρομιές σας στη φόρα. Αφήστε το κοινό "τους" κατά μέρος και κοιτάξτε το δικός σας ...κενό! Αν είναι 12 ή 38 δεν έχει σημασία... Το ότι ασχολείστε μαζί τους, ...μήπως σας διαψεύδει; Όσο βαράτε το "ντέφι" σας, τόσο θα σας ...ξεβρακώνουν, οι ...πάντα δεύτεροι και πάντα...τελευταίοι...)

Δεν υπάρχουν σχόλια: