13 Ιουν 2010

Γενική by ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ...

ΜΕΤΑ τον κ. Κουτίνα και ο κ. Κρανιάς στο Τηλεσκόπιο, διαπίστωσε ότι στη Γ. Συνέλευση της Κοινότητας "δεν βγήκαν τα μαχαίρια, ούτε οι κουμπουριές", αλλά "επικράτησε ηρεμία και γαλήνη και η συνέλευση κύλησε σε χαμηλούς τόνους με μικρές αψιμαχίες χωρίς ουσιαστική σημασία".

  • (σ. π. Είδατε κ. εκδότη μας, πως όταν οι παράγοντες της Κοινότητας είναι καλά παιδιά και λένε τα πράγματα με το όνομά τους, δεν ανοίγει ...μύτη; Γιατί να μην κυλήσει σε χαμηλούς τόνους αφού, η ηγετική παλιοπαρέα της δεκαετίας απουσίαζε, ή έστω "ωσεί απούσα". Οι ερωτήσεις έγιναν και οι λογιστές απάντησαν όπως αυτοί ξέρουν, καλύτερα από μας, όταν τους το επιτρέπουμε... Το μισό εκατομμύριο του ...πλεονάσματος κατά Μενεγάκη, πήρε τη θέση του σε τσιμέντο και σίδερα, ενώ οι μισθοί του προσωπικού και τα κεριά έμειναν απλήρωτα... Απλά πράματα κ. Κρανιά. Όταν αυτά ειπώθηκαν ξεκάθαρα από τους λογιστές, γιατί να γίνουν φασαρίες; )

ΚΑΙ βέβαια "Στην αναφορά των ορκωτών λογιστών παρά τις επί μέρους ερωτήσεις δεν διαπιστώθηκαν λογιστικά λάθη", όπως λέτε...

Δηλαδή περιμένατε να κάνουν λάθη οι λογιστές και να τα ανακαλύψουν τα μέλη της Συνέλευσης; Όσο για τις επί μέρους ερωτήσεις, δόθηκαν οι επί μέρους απαντήσεις και ο κάθε κατεργάρης πήγε στον ...πάγκο του!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: