9 Ιουν 2010

Διεσπάσθη στα εξ ων ...συνετέθη;

Διεσπάσθη, ή ποτέ δεν ...συνετέθη; Ιδού μια απορία ομογενών...

Τελικά, η προεκλογική ομάδα Μενεγάκη - Γερονικολού - Γκέκα, φαίνεται ότι βαίνει προς διάσπαση, αν δεν έχει, ήδη, διασπασθεί... Αιτία της ...σύγκρουσης Μενεγάκη - Γερονικολού πιθανολογείται ότι έχει σχέση με την νέα θέση του κ. Γερονικολού και την ορκωμοσία του, ενώ η ψυχρότης των σχέσεων Μενεγάκη - Γκέκα, θα πρέπει να σχετίζεται με τη στάση του νέου προέδρου κατά τη διάρκεια της προχθεσινής Γ. Συνέλευσης της Κοινότητας και τις, σχετικές με το χρέος, ερωτήσεις του κ. Γκέκα προς τους ορκωτούς λογιστές.

Λέγεται, μάλιστα, ότι η αναφορά του κ. Γκέκα ότι το ποσό των ανεξόφλητων λογαριασμών ανέρχεται στο 1.200.000 $, είναι αυτό που εξόργισε τον κ. Στ. Μενεγάκη ο οποίος αποχώρησε από την Συνέλευση, δηλώνοντας την αποχή τους από την διοργάνωση του Γκολφ την προσεχή Πέμπτη...

Κοινοτικοί αναλυτές, λένε πως αν η εξέλιξη αυτή είναι πραγματική, λύνει τα χέρια του κ. Γκέκα (αν ήταν ...δεμένα) ο οποίος απερίσπαστος πλέον, από πιθανές δεσμεύσεις του με τους προκατόχους του, θα μπορέσει (όσο του είναι δυνατόν) να επιδοθεί απερίσπαστος στο έργο του που δεν είναι άλλο από την οικονομική σωτηρία της Κοινότητας.

Οπως και να έχουν τα πράγματα, γνώστες των σκέψεων του καθ. κ. Γκέκα, λένε ότι θα δώσει τα ..."ρέστα" του, για να πετύχει στο έργο που του ανέθεσε η παροικία. Οψόμεθα..

Δεν υπάρχουν σχόλια: