2 Ιουν 2010

"Μπράβο κ. Περίδρομε"

ΜΕ το "Μπράβο κ. Περίδρομε", ξεκινάει ένας, ανώνυμος, αναγνώστης το σχόλιό του στην ανάρτηση "Μαθήματα ...Δημοσιογραφίας"!!!
  • (Με την ευκαιρία να πούμε κάτι: Όλοι ή σχεδόν όλοι οι αναγνώστες, ζήλεψαν την ...ανώνυμη "δόξα" του Περίδρομου και γράφουν ανώνυμα. Δικό τους το πρόβλημα. Κανένας ανώνυμος δεν είναι κακός, ενώ πολλοί επώνυμοι, είναι ! )
Μπορεί να σας σκλάβωσε ο κ. Σκλάβος, και καλά σας έκανε. Μπορεί ακόμα και ο κ. Κόντος να υπήρξε μαθητής του (πού να το ξέρω εγώ;), αλλά τα υπόλοιπα μάλλον σας ταιριάζουν περισσότερο, καθ' ότι ο κ. Κόντος έχει όνομα, ενώ σεις δεν. Όπως και 'γω. Ο κ. Κόντος έχει δικό του μλόγκ, και γράφει επώνυμα τα όσα γράφει. Αν τα πιστεύει ή όχι δεν μας ενδιαφέρει. Αν είναι αλήθεια ή όχι, αυτός τα υπογράφει... Ο κ. Κόντος είναι ο κ. ...Κόντος !!! Σεις έχετε δικαίωμα να τον δεχτείτε ή όχι. Τα πρόσωπα τα οποία θα συναναστρέφεται, είναι, και πρέπει να είναι, δικής του επιλογής και ΜΟΝΟ. Το τι πρόσφερε, είναι πασίγνωστο στην παροικία, λίγο ή πολύ. Το ότι ξέρετε ποιος είναι, σίγουρα είναι προς τιμή σας, αλλά δεν γνωρίζω αν είναι και δική του τιμή... ή, έστω, πρόβλημά του όπως λέτε... Λίγη, λοιπόν, ευγένεια από μέρους σας δεν βλάπτει, ειδικά όταν μιλάτε ως ανώνυμος σε επώνυμο... Δεν νομίζετε ότι είναι άνιση η ...μάχη; Ευχαριστώ για τον κόπο σας, να γράψετε μαζί μου! "Περίδρομος".

Δεν υπάρχουν σχόλια: