1 Ιουν 2010

Μού 'κοψαν το Ψωμάκι ...μου !

Τελευταία, με τη διακοπή των "ψιθύρων" και την ...Ελλαδική ενασχόληση του κ. Κρανιά, έφτασα στο χείλος της ...πείνας, κάτι σαν το χείλος του γκρεμού της Κοινότητας..! Όμως ο Θεός δεν χάνει κανέναν... Διότι μου έστειλε την "Εβδομάδα" ως δώρο για να πορευτώ ...προσωρινά ! Συνεχίζω, λοιπόν με "Εβδομάδα" και τον εκδότη της, κι ας με συγχωρήσει, γιαυτό. Αλλά ας ...πρόσεχε! Γράφει, λοιπόν, στα "κεντρίσματα" με τίτλο "Σημαντική Γ. Συνέλευση":
  • "Είναι σίγουρο ότι το κάθε μέλος που θα παρουσιαστεί στη Γ. Σ. ενδιαφέρεται για τον οργανισμό και έχει δικαίωμα να ενημερωθεί για την πορεία της Κοινότητας από υπεύθυνους ανθρώπους"...
(σ. π. Τα μέλη θέλουν ενημέρωση, αλλά τους υπεύθυνους δεν βλέπουμε. Λέτε να υπάρχουν;) Και συνεχίζει:
  • "Ή Διοίκηση που αναλαμβάνει θα πρέπει να αναλάβει ξεκάθαρους λογαριασμούς Είναι καιρός να γίνει ένα καινούριο ξεκίνημα. Να σταματήσει αυτή η κωμωδία, έφταιγε αυτός, δεν έφταιξα εγώ."
(σ. π. Βρε μπελά που βρήκαμε; Όλοι θέλουν ένα νέο ξεκίνημα, και να σταματήσει το ποιος έφταιξε... Γιατί ρε παιδιά; Στην Ελλάδα ετοιμάζουν ακόμα και τις φυλακές, εσείς εδώ τι πάθατε με το ...ο γέγονε, γέγονε;) Και λίγο παρακάτω:
  • " Ο πρώην πρόεδρος κ. Κώστας Μενεγάκης είπε καθαρά και ξάστερα, ότι στο τέλος του 2009 παρέδωσε μια Κοινότητα με τζίρο τέσσερα εκατομμύρια δολάρια και ένα κέρδος 499 χιλιάδων δολαρίων. Όλοι σήκωσαν τα χέρια και κανένας δεν έφερε την παραμικρή αντίρρηση. Μόλις αποχώρησε ο Μενεγάκης, ορισμένοι άρχισαν τις επικρίσεις. Η ευθύνη δεν είναι μόνο ενός. Την ευθύνη την έχουν όλοι μαζί."
(σ. π. Και βέβαια η ευθύνη είναι όλων. Ο κ. Μενεγάκης ας πούμε έχει την ευθύνη του 1/36, όπως ο κ. Γερονικολόε, ο κ. Κακαγιάννης, ο κ. Κουτίνας ο κ. Ανδρικόπουλος, ο κ. Γεωργόπουλος κ. λπ. Όλοι μαζί άφησαν το κέρδος των 499 χιλιάδων, και όλοι μαζί χρωστούν τις 750 χιλιάδες και τα δυο μηνιάτικα των μισθών του προσωπικού...)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΠΕΡΙΔΡΟΜΕ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ.
ΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΕΝΙΚΟ ΕΡΑΝΟ, ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ 12.000.000 ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ.
ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΠΕΛΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΠΙΣΣΗΣ, ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ, Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΠΡΟς ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΜΕΝΕΓΑΚΗ, ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟ, ΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟ.

ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
ΝΙΟΝΙΟΣ ΠΕΝΤΟΡΟΥΘΟΥΝΟΣ