18 Ιουν 2010

Eνας Kερνά, άλλος Πίνει και ο τρίτος ...Βρομά!!!

Περίδρομος κερνά, Δακρυγόνος πίνει και "ΠερίΒρομος" ...βρομά.!

ΜΕΤΑ την απάντηση που πήραμε από τον ...συνάδελφο "ΠερίΒρομο", δεν έχουμε πού να σταθούμε... Να ανοίξει η γη να μας καταπιεί που λένε...

Ήταν τέτοια τα επιχειρήματά τους, που πραγματικά μας ...διέλυσαν και ως blog και ως ομάδα συνεργαζομένων "ανασφαλών ατόμων", ως "δυστυχισμένων", ως μη έχοντες "ψυχολογική διέξοδο" και βέβαια, το σπουδαιότερο ως "περιθωριακών" !

Γράφει ο κ. "ΠερίΒρομος"

  • "Ένας "υπό διωγμόν" συμπάροικος μπορεί να κρύβεται όπου και όπως θέλει, και να εμφανίζει την "περσόνα" που θέλει. Τρέχα γύρευε να αποδείξεις ποιος είναι πίσω από ποιον. Όχι πως έχει σημασία δηλαδή!"

(σ. π. Αμέτι - μουχαμέτι να βρει ποιος είναι πίσω από ποιον! Μια ματιά να ρίξεις αγαπητέ, θα δεις αμέσως τον από πίσωσου... Άσε λοιπόν αυτούς που γράφουν και δες αυτά που γράφουν. Έχουν σχέση με την πραγματικότητα; Αν όχι, ανέτρεψέ τα, αν ναι, μολόγατα και συ ώστε να σε πάρουν κάποτε στα σοβαρά και ως έντυπο και ως άνθρωπο, όχι βέβαια ως "ΒρομοBlog".

Άσε λοιπόν, τους ανώνυμους στην ανωνυμία τους, μείνε εσύ στη δικιά σου, και ασχολήσου λίγο με το περιεχόμενο των δημοσιευμάτων τους, κι' όπου (τους) βρεις λάθος κοπάνα τους σαν χταπόδι! Μόνο κάτι τέτοιο τους χρειάζεται, αλλά είναι ...κομμάτι δύσκολο, όπως θα κατάλαβες - υποθέτω- και από μόνος σου... )

Και λίγο παρακάτω:

  • "Όπως και να έχει, το γεγονός παραμένει πως ουσιαστικά οι απαντήσεις του ¨Ε. Τ."(μάλλον οι ερωτήσεις) μένουν αναπάντητες, διότι ο "Περίδρομος" απάντησε όπως τους βόλευε. Άστο να πάει και αυτό..."

(σ. π. Ποιο να αφήσω να πάει βρε λεβέντη; Γιατί δεν μας δίνεις εσύ - ως γνώστης προσώπων και πραγμάτων, - κάποιες απαντήσεις, ή γιατί δεν ανατρέπεις κάποιες από τις δικές μας; Τέλος, μήπως ο πληροφοριοδότης σας (και ακόμα συνεργάτης σας;) πρώην γ.γ. έχει να μας δώσει κάποιες διαφορετικές απαντήσεις; Γιατί, στην προχθεσινή μάζωξή του, δεν ρωτήσατε τον κ. Μενεγάκη ή έστω τον κ. δικαστή, να σας τα πουν όλα, ώστε να μάθουμε κι' εμείς;

Το πρόβλημά σας είναι το ότι ΔΕΝ πήρατε ΠΟΛΛΑ όπως οι άλλοι, και όχι το ότι πήρατε, όσα πήρατε, από έναν υπό κατάρρευση οργανισμό; Ντροπή, λέξη εν ανεπαρκεία.....) Υ.Γ. Το τι κάνατε ως "εκδότες" κι' αν αλληλοκαρφώνατε τους εαυτούς σας είναι κάτι που σας αφορά, και είμαι σίγουρος πως στο τέλος θα ξαναγαπηθείτε... Ειδικά αν αναλάβεις την διαμεσολάβηση, προσωπικά και με προσωπική επαφή, μιας και συνεργάστηκες με όλους, όπως λέγεται, είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρεις... Τα άλλα Blogs, άστα στην απέξω, καθότι το δικό σου είναι, ή τουλάχιστον ήταν, πολύ Βρόμικο και θα τα ...μολύνει Μόλις λοιπόν γίνεις καλό παιδί - αν αυτό είναι ποτέ δυνατό - θα το ...συζητήσουμε, όταν έλθει το πλήρωμα του χρόνου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: