29 Ιουν 2010

Για να γνωρίσετε τον ... γνωστό ανόητο!

Θυμάστε εκείνον τον ανόητο με τις μπουρδολογίες του, ο οποίος μόλις στριμώχτηκε, εκεί κοντά στο Πάσχα, μας ...ανακοίνωσε ότι φεύγει για ...Πάσχα στο χωριό του ..."οικογενειακώς" και πως θα επιστρέψει τον Οκτώβριο;

Αυτός λοιπόν ο τενεκές ο ξεγάνωτος ο οποίος βέβαια δεν έφυγε ποτέ... (ποιο Πάσχα, ποια "οικογένεια" και ποιος Οκτώβριος;), κουράστηκε ...αμέτοχος στα "κενά του"(δεν εκδίδεται και η ..."δεκαπενθήμερη" να ξεδίνει, λιγάκι) και άρχισε ξανά να μας ...ζαλίζει τον έρωτα με τις ανοησίες του... Ποιος ξέρει τι στο διάολο τούκαναν κάποιοι γνωστοί ομογενείς, και δεν θέλει να ησυχάσει με τίποτα... Ναι, ο βλάξ! με τ ί π ο τ α! Βρε, να καραμελίτσες, να μαντζιούνια, τίποτα αυτός, συνεχίζει να αυτοεξεφτελίζεται... Και επειδή, όλα έχουν ένα όριο, (όχι πως μ' ενοχλεί προσωπικά, αλλά να, γίνετε βαρετός, πως να το πω;), αποφάσισα να σας τον παραδώσω, δημοσιεύοντας αδιόρθωτα τα κείμενά του, ώστε να έχετε όλοι, μια εικόνα περί ποιου υποκειμένου πρόκειται...

  • Ιδού λοιπόν το ήθος του ..."ανδρός" και η ...Παιδεία του:

Σχόλιο 1): ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΣΕΙ ...ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ...(oνομα), ΒΛΑΚΑ, ΕΕΕ ΒΡΕ ΒΛΑΚΑ...ΖΗΤΟ Ο ΑΝΟΝΥΜΟΣ ΠΟΥ Σ'ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΙΛΑΣ, ΓΚΕΚΕ!!! ΑΧ (ονομα), ΠΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΓΛΥΦΤΗ!!! ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙΣ...

  • Σχόλιο 2): Α, ναι κάτι που ξεχάσαμε, γιατί φώναζες στην συνάντηση απόψε. Νόμιζες ότι θα φοβάμασταν; Γράψε ό, τι θέλεις εμείς σ, έχουμε γράψει ήδη ηλίθιε. Βλάκα εεε βρε Βλάκα. (ονομα) ξύπνα, κοιμάσε όρθιος Γκέκε. Τόρα θα παραμιλάς για τα καλά... ααα βρε Πέτρο τη μας έκανες...

Σχόλιο 3): Είναι πολύ διασκεδαστικό να δούμε πόσο εύκολο είναι να χάσεις τον έλεγχο σου. Ωθούμε εσκεμμένα τα κουμπιά σου και ποτέ δεν παραλείπεις να δαγκώσεις.Τίποτα δεν έμαθες απο τον αγάπητο το Πέτρο, τον μεντορά σου η απο τον φίλο μας τον Γιάννη (Μυλόπουλο). Σ΄έχει κάνει η (ονομα) Καραντωνηκό!!! Τελικά φίλε (ονομα) και σύντροφε εσαι πραγματικά γελοίος. Βλάκα, εεε βρε Βλάκα ξύπνα. Σ'έχει κάνει ο Μενεγάκης να παραμιλάς. Γκέκε.

  • Σχόλιο 4): BRAVO TOUS, SE KOURTIZOUN POLI EFKOLA...KSYPNA BLAKA, EEE BRE BLAKA,,,GKEKE!!!

Σχόλιο 5): Γιατί διαφημίζεις τις βλακείες των ανωνύμων; έχεις το δικαίωμα να εκφράζεις τη γνώμη σου στο blog σου. Αν θέλουν, να ανοίξουν δικό τους blog, ας το κάνουν. Αρκετά πιά Αδελφέ.

  • Σχόλιο 6): Ζητώ συγγνώμη, υπόσχομαι οτι ποτέ δεν θα ξανά διαβάσω το blog σας. Αντίο

(σ. π. Εντάξει "κύριε" ..."Θλιβερέ Χατζιαβάτη"; ή μήπως θέλεις και τα ...ρέστα του; Θυμάσε, εκείνο το κείμενο με τον παραπάνω τίτλο ...)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ EMPHASISWORLD, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ Ο ΚΑΡΑΣ, ΑΛΛΑ Ο ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΣ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΒΓΑΛΑΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΟΥ Ο κ. ΧΑΡΠΕΡ ΜΕΤΕΒΕΝΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ.
ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΟΤΑΝ ΛΟΜΠΙΣΤΕΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ (ΠΩΣ ΘΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΙ ΤΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ;), ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΕΝΓΧΕΙΡΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΓΡΑΠΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΜΜΕ. ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΕΤΟΙΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ; ΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ; ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ Η ΕΝΑ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ; ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΕΡΗΜΗΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΦΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΗΓΟΥΝΤΑΙ Ο ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΗ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΠΕΡ ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΕ, ΓΙΑΤΙ Ο ΧΑΡΠΕΡ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΟΗΤΟΣ ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ...ΠΑΛΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ ΑΣΤΙΚΑ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΙ.
ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ (ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ), ΤΟΤΕ Ο ΧΑΡΠΕΡ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΗΚΕ...ΠΑΛΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ ΕΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΙ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΥΤΗ Η ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ.
ΦΑΣΚΕΛΟΚΟΥΚΟΥΛΩΣΤΑ .