1 Ιουν 2010

Ελλήνων ..έργα και ...αρρώστιες!

Η κ. Νάνσυ Αθανασοπούλου ...φταίει για όλα! Διότι εάν επέτρεπε στα παιδιά της "Νεφέλης" να συμμετάσχουν στην βραδιά των Αστέρων, ίσως η αίθουσα να φαίνονταν μισογεμάτη αντί του μισοάδεια, που τελικά ήταν, χωρίς αυτό να είναι κατ' ανάγκη κακό...

Δυο νέα παιδιά, η κ. Αναστ. Κακαγιάννη και ο Πήτερ Μαστοράκος, νεοεκλεγμένοι σύμβουλοι της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο και υπεύθυνοι του Τμήματος Νεολαίας, διοργάνωσαν μουσικοχορευτική βραδιά, στο "Πολυμενάκιο πολιτιστικό Κέντρο".

Στην εκδήλωση προσήλθαν 115 περίπου νέοι, αντί των 310 που περίμεναν οι διοργανωτές... Για να καλύψουν την πρώτη τους λαθεμένη πρόβλεψη, ζήτησαν από την κ. Νάνσυ Αθανασοπούλου, σκηνοθέτιδα και χοροδιδασκάλισα της Κοινότητας, να σταματήσει το μάθημα του χορού και να επιτρέψει στα παιδιά να παραστούν στην εκδήλωση των ...STARS.

  • Βέβαια, η κ. Νάνσυ, αρνήθηκε να διακόψει τα μάθημα, με το σκεπτικό ότι οι γονείς πλήρωσαν κάποια χρήματα, στην Κοινότητα, για να μάθουν χορό τα παιδιά τους. Πέρα από αυτό, ήταν λίγο δύσκολο για τα παιδιά, να έχουν μαζί τους το αντίτιμο της εισόδου των 40 $..., και πάνω απ' όλα χωρίς την άδεια των γονέων τους !!!

Όταν τέλειωσαν οι πρόβες, οι γονείς πήραν τα παιδιά τους και έφυγαν, όπως ήταν φυσικό..! Αυτή, λοιπόν, τη συμπεριφορά ονομάζουν "ευτράπελα" οι κ. κ. Μπλογκατζίδες του συγκροτήματος !

ΒΡΕ, αυτοί είναι επικίνδυνοι από όποιο μέσο κι' αν "δημοσιογραφούν"...

Υ.Γ. Είπα να μην ασχοληθώ με τον "ΠερίΒρομό τους" αλλά πού να σ' αφήσουν να αγιάσεις... Οι άνθρωποι δεν αφήνουν τίποτα - εκτός Μενεγάκη - όρθιο! Επικίνδυνη αρρώστια ο Μενεγακισμός. Είναι κάτι σαν την ...Τσιγκουνιά. Ανίατη !!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΠΕΡΙΔΡΟΜΕ, ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙΣ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΛΕΞΗ ΠΡΟΣ ΛΣΞΗ, ΘΑ ΣΕ ΚΡΙΤΙΚΑΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.
1. ΓΑΦΕΙΣ: "...Οι άνθρωποι δεν αφήνουν τίποτα - εκτός Μενεγάκη - όρθιο!"
ΕΡΕΩΤΗΣΗ: ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΟΡΘΙΟ. ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ Κ. ΠΕΡΙΔΡΟΜΕ ΟΤΙ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟΝ "Η"γετη ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΑΥΤΟ;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ!! Κ. ΠΕΡΙΔΡΟΜΕ.Η ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΓΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΗ, Η ΒΛΑΚΩΔΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΛΑΖΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΩΝΑ "Η"γετη ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΤΩΣΗ.
ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ Η ΓΕΛΟΙΑ ΣΥΚΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΜΟΥΣΕ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΣΥΜΠΑΡΟΙΚΟ...ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΕ ΙΣΤΟΡΙΑ.

ΕΝΑΣ ΣΥΜΠΑΡΟΙΚΟΣ
ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ.