7 Ιουν 2010

Η πόλη, η κορφή και η κανέλλα...

ΜΠΟΡΕΙ να ζάλισαν και τους "ειδήμονες", οι λογιστές με τα νούμερα, αλλά το ζουμί ...βγήκε: "πως ως το τέλος του 2009 τα πράγματα δεν ήταν και τόσο δραματικά, αλλά μετά κάτι άλλαξε". Αυτή είναι λοιπόν η διαπίστωση του "ΠερίΒρομου" και των συν αυτώ... ΟΛΑ, εντελώς όλα, τα ...κακά συνέβησαν ακριβώς την επομένη της ..."αναλήψεως" της προεδρίας από τον κ. Γερονικολό! Κι' αυτό που άλλαξε είναι ότι σταμάτησαν να έρχονται χρήματα στην Κοινότητα.(!!)

Και Συνεχίζουν οι "ΠεριΒρομιάριδες:

Και γι' αυτό (λέμε εμείς)-(σ.π. οι "βρομιάριδες, δηλαδή)- φταίνε οι τρεις - τέσσερις γνωστοί άγνωστοι, κουκουλοφόροι και μη, που "έβαλαν ψύλους στ' αυτιά" των πιστωτών της Κοινότητας (Τράπεζες,πιστωτικούς οργανισμούς) και αντί να περιμένουν να λήξουν οι προθεσμίες των δανείων απαίτησαν τα χρωστούμενα "εν τη παλάμη και ούτω βοήσωμεν". Ως και οι λογιστές δεν παράδιναν τα λογιστικά φύλλα αν δεν πληρώνονταν..."

( σ. π. Ακούστε κύριοι: Όχι μόνο οι τράπεζες κ.λπ. αλλά και οι ορκωτοί λογιστές ανακάλυψαν από τους κουκουλοφόρους ότι η Κοινότητα δεν έχει λεφτά, με αποτέλεσμα να μη δίνουν ..."τα λογιστικά φύλλα" μέχρι να πληρωθούν !!! Κακά παιδιά οι ...κουκουλοφόροι! )

  • Τι να σas λέω τώρα... Διαβάστε και λίγο "περιΒρομο", έχει την πλάκα του...

Δεν υπάρχουν σχόλια: