8 Ιουν 2010

Η πρώτη συνεδρίαση...

ΜΕΤΑ τη Γενική Συνέλευση, ήταν η περισσότερο αναμενόμενη κοινοτική εκδήλωση. Έγινε χθες Δευτέρα - αντί της Τρίτης - λόγω κωλύματος του προέδρου, και ήταν, - θα μπορούσε να πει κάποιος με μυαλό - από τις σοβαρότερες - και γιατί όχι η σοβαρότερη; - της δεκαετίας ! Υπήρχαν απόψεις από όλες τις "πλευρές" των συμβούλων, (όπως ακριβώς και το σλόγκαν του προέδρου "απόψε με απόψεις"), με ένταση και πάθος για την Κοινότητα και το καλό της.

Ο πρόεδρος κ. Γκέκας, εξέπληξε όλους σχεδόν τόσο με την ηρεμία του, όσο και με την δημοκρατικότητά του.! Έδωσε το λόγο σε όλους όσους ζήτησαν να μιλήσουν, ακούγοντάς τους με ...θρησκευτική, θα έλεγε κάποιος, ευλάβεια!

Οι προτάσεις του "μίνι" ...εκτελεστικού εγκρίθηκαν, σχεδόν ομόφωνα, εκτός της προτάσεως για την υποθήκη των 260.000 $ στο οίκημα των Κοινωνικών Υπηρεσιών της Pape, η οποία εγκρίθηκε ομόφωνα, χωρίς το "σχεδόν"...

ΤΙΣ λοιπές λεπτομέρειες θα διαβάσετε στις εφημερίδες της παροικίας, μαζί με το άφθονο φωτογραφικό υλικό.

Υ. Γ. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για την θέση του 36ου συμβούλου, αυτή κατέλαβε, επίσης παμψηφεί, (χωρίς σχεδόν) ο πρώτος επιλαχών κ. Νίκος Μπαμπάτσικος.

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ στο Νέο Δ. Συμβούλιο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: