7 Ιουν 2010

Γενική; Συνέλευση...

Πάει και η πολυσυζητημένη Γενική (;) Συνέλευση....

Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια διοίκησης Μενεγάκη, παρουσιάστηκε η κ. Τσικριτζή, τρίτη ή τέταρτη αντιπρόεδρος, να καλέσει απαρτία, να εκλέξει προεδρεύοντα και να ...πεταχτεί δυο - τρεις φορές, διαμαρτυρόμενη σε κάποιον ομιλητή για κάποια πράγματα που έλεγε και τα οποία η κ. αντιπρόεδρος θεωρούσε αναληθεί... Ο Γεν. Γραμματέας προσπάθησε να περισώσει τα ...προσχήματα, με αποτέλεσμα και ΝΑΙ και ΟΧΙ...

Ο προεδρεύων κ. Συριόπουλος, δεν χρειάστηκε να προσπαθήσει πολύ ώστε να φανεί ως ...κλώνος του "προκατόχου" του κ. Φούσια.! Πέραν του δέοντος αυστηρός, ειδικά με τους ..."αντιφρονούντες" της απερχόμενης διοίκησης.

Τόσο ...μπορούσε, ο άνθρωπος !

Τα 499.000 $ πλεόνασμα, ήταν μάλλον σε τούβλα ή τσιμέντο, και τα 700.000 απλήρωτων λογαριασμών, για τα οποία γράφαμε ως "Περίδρομος", πριν από τρεις μήνες, έγιναν αισίως 1.2000.000 $, κατά ομολογία του νέου προέδρου κ. Γκέκα !!!

Ολοκληρωμένες τις σκέψεις του νέου προέδρου θα ακούσουμε απόψε στις 7:30 στο "Πολυμενάκειο", όπου θα συνεδριάσει για πρώτη φορά το νέο Δ. Συμβούλιο. Θα (πρέπει να ) είμαστε ΟΛΟΙ εκεί. Για την Κοινότητα, ή ό,τι ... απόμεινε απ' αυτή.!

Δεν υπάρχουν σχόλια: