19 Ιουν 2010

H Εποχή και η ...αισιοδοξία!!!

Ο Φάντης με το ..ρετσινόλαδο τα ...βρήκαν, ταίριασαν και ...συνεχίζουν; ΘΑ μας παλαβώσεις τελικά ρε ...μεγάλε; Ποια εποχή τέλειωσε; Η Άνοιξη ή ο Χειμώνας; Και από πού κι' ως πού αρχίζει η αισιοδοξία; Από την Υποθήκη ή από τους απλήρωτους λογαριασμούς; Για να δούμε, τώρα, "λέξη προς ...λέξη", την εισαγωγή του κ. Τ. Θ. (ίσως ήθελε να πει Τάσος Θεοδωρίδης) στην ομιλία του κ. πρώην γενικού γραμματέα. Γράφει ο κ. Τ. Θ.:
  • "Δημοσιεύουμε σήμερα την ομιλία του πρώην Γ. Γραμματέα κ. Γιάννη Κακαγιάννη την οποία εκφώνησε κατά την παράδοση της σκυτάλης της προηγούμενης διοίκησης της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο στο νεοεκλεγέν συμβούλιο του οργανισμού. Πιστεύουμε πως η ομιλία αυτή είναι σημαντική για δυο λόγους: Αποφεύγει να αποδώσει ευθύνες και γεφυρώνει την απόσταση ανάμεσα στην παλιά και τη νέα διοίκηση, δικαιώνοντας έτσι την θέληση των μελών για ομόνοια και συνέχεια στην νέα εποχή αλλαγών για την Κοινότητα."

(σ. π. 1. Υπάρχουν ευθύνες και αποφεύγει να τις αποδώσει; Γιατί; 2. Υπήρχε απόσταση μεταξύ των διοικούντων που είναι οι ίδιοι, και δεν το γνωρίζαμε; 3. Ποια θέληση για ...ομόνοια, όταν στην προεκλογική περίοδο, επιστρατεύτηκαν οι πάντες - αφοί Μενεγάκη, Γερονικολός & υιός, Κακαγιάννης & θυγατήρ, Νικόπουλος & υιός, Γκέκας και υιός , κ.λπ - για την εκλογή της ομάδας του κ. Γκέκα, αφήνοντάς τους ...αντιπάλους, εκτός ...νυμφώνος;)

Και παρακάτω:

  • "Κατά δεύτερο λόγο, υμνεί τον εθελοντισμό και την αφοσίωση των ελληνοκαναδών στην κοινοτική ιδέα και μας καλεί όλους να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν και να βοηθήσουμε κατά πως ο καθένας μπορεί."

(σ. π. Το παρακάνατε με τον εθελοντισμό ρε παιδιά, αλλά το μικρό δαχτυλάκι σας το απλώσατε, έστω και άνισα όπως λέτε, στο κοινοτικό ...μέλι! Αφήστε το σχοινί εκτός της οικίας του ...κρεμασμένου. Δεν σας συμφέρει... Όσο για τις ευθύνες, αναλάβετέ τις, επιτέλους, όσοι τις έχετε και κατά πόσο σας αναλογούν, αλλά για βοήθεια δεν σας βλέπω ικανούς...)

Υ.Γ. Για την "αισιόδοξη νότα" του κ. τέως γ.γ. θα τα πούμε αργότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: