24 Ιουλ 2010

Το μέτρο (!) του σνομπισμού...

ΜΕ τίτλο "Η νέα διοίκηση" ο κ. Κρανιάς, γράφει:
  • "Παρακολουθούμε από μακριά τις προσπάθειες που καταβάλλουν τα νέα παιδιά του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Κοινότητας και διακρίνουμε σε πολλά από αυτά ένα αίσθημα ευθύνης, υπευθυνότητας και παραγωγικότητας"...
(σ. π. Να το λάθος... Αν παρακολουθούσατε από κοντά τις προσπάθειες των νέων, θα διακρίνατε σε όλα τα παιδιά, τα ίδια αισθήματα..!)
  • "Πράγματι υπάρχουν νέα διοικητικά ταλέντα. Πράγματι υπάρχει σχέδιο και προσπάθεια για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Υπάρχει όμως απειρία καθώς και κάποια ατολμία που επιβραδύνουν τις εξελίξεις και μας πάνε πίσω."...
(σ. π. Πράγματι υπάρχουν ταλέντα, σχέδιο και προσπάθεια να αποφευχθούν τα χειρότερα... Ποια είναι αυτά; Μα φυσικά η διαφάνεια στον οργανισμό με την πεισματική άρνηση να ενημερωθούν οι ομογενείς για ΟΛΑ.! ( Για την αιτία της άρνησης, ρωτήστε τον γ. γραμματέα. Ξέρει καλλίτερα από όλους τους...) Όσο για την απειρία και την ατολμία, αντιλαμβάνεστε πού μπορεί να οδηγήσουν τον οργανισμό, αφού οι έμπειροι της δεκαετίας τον έφτασαν στο χείλος του γκρεμού... Για να ...ξεφορτωθούν όμως, τον π. πρόεδρο κ. Γκέκα, είχαν και εμπειρία και τόλμη!!! Πάντως, είναι καλό να περιμένουμε, αλλά παρακολουθώντας τις εξελίξεις από ...πολύ κοντά, όσο δεν γίνεται άλλο...)
  • "Υπάρχει επίσης σνομπισμός από το άλλο στρατόπεδο στο νέο προεδρείο που μερικές φορές ξεπερνάει τα όρια του επιτρεπτού" !!!
( σ. π. Πράγματι, μερικές φορές, ο σνομπισμός ξεπερνάει τα όρια τα οποία έχει θέσει ως ...επιτρεπτά, ο εκδότης του "Ε. Τ." κ. Κώστας Κρανιάς... Για προσέχετε λίγο παραπάνω τον σνομπισμό σας, εκεί στην απέναντι όχθη του άλλου στρατοπέδου, γιατί... ο "τύπος" - ως ...αστείος - δεν αστειεύεται..)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΡΕ ΠΕΡΙΔΡΟΜΕ ΕΛΑ ΣΤΑ ΣΥΓΚΑΛΑ ΣΟΥ, ΚΑΤΑΝΑΛΙΣΚΕΙΣ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑΡΧΗ.
ΤΙ ΑΞΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 10 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ 2009 ΥΠΗΡΧΕ ΤΡΥΠΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ.
ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΕΝΑΣ ΝΟΗΜΩΝ ΣΥΜΠΑΡΟΙΚΟΣ