11 Ιουλ 2010

Χρεοκόπησε ο π. πρόεδρος...

Μπορεί να τον έχασε η Κοινότητα, αλλά τον ...κέρδισε η τοπική δημοσιογραφία, οπότε πάλι κοντά μας θα΄ναι, θέλουμε - δεν θέλουμε...

Μετά την εκλογή του στην προεδρεία, πήγαν, ως προεδρείο, στο συγκρότημα, συνεντευξιάστηκαν, κατέθεσαν τις απόψεις τους, άφησαν δυο - τριών μηνών υλικό νά΄χουν να ...πορεύονται για το καλοκαίρι οι συγκροτηματάρχες μας, και παραιτήθηκε (ή τον παραίτησαν;) . Πήρε μετά σβάρνα τα τηλεοπτικοακουστικά Μ.Μ.Ε., τους πέταξε μια συνέντευξη για διάφορα πράγματα - εκτός των αιτίων της παραίτησής του - και την κοπάνησε για τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Ελλάδα.

Πριν όμως την κοπάνα, πρόλαβε να πει κάποια πράγματα για το θέμα αυτό στον κ. Κόντο, ο οποίος μας τυραννά με τις ..."λίγες ώρες", οι οποίες όμως έγιναν πολλές και αποκαλύψεις γιοκ.. Στο Δρόμο προς αεροδρόμιο, άφησε στο συγκρότημα ένα κείμενο με κάποιες επισημάνσεις του και τίτλο:

  • "Χρεοκόπησα νεοέλληνα ...γιατί δεν ξέρω τι είναι σωστό και τι λάθος" !!!

Έτσι, καλούμαστε τώρα εμείς να κρίνουμε τι είναι σωστό και τι λάθος, αφού κοτζάμ καθηγητής δεν ξέρει...

Κύριε πρόεδρε, μην στεναχωριέσαι. Όλες σου οι πράξεις είναι σωστές.! Και η αναρρίχησή σου στην προεδρεία ήταν πράξη σωστή, αλλά και η αποκαθήλωσή σου. Σωστές όλες οι ενέργειές σου στο βραχύ διάστημα της προεδρίας σου, σωστή και η παραίτησή σου απ΄αυτή, έστω και με πειθαναγκασμό από τα μαθητούρια σου. Σωστές οι συνεντεύξεις σου, σωστές οι "επισημάνσεις" σου, σωστή και η ...απόδρασή σου στην Ελλάδα.

  • ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, και πού ξέρεις; Τα βουνά δεν σμίγουν....

Δεν υπάρχουν σχόλια: