13 Ιουλ 2010

Από την Συνέντευξη του κ. Γκέκα

ΈΝΑ αυτούσιο κομμάτι από την συνέντευξη του π.π. καθ. κ. Γεωργίου Γκέκα, στον δημοσιογράφο κ. Γιάννη Κόντο, τον οποίο ...συγχωρούμε για την καθυστέρηση των έστω και περισσοτέρων ...ολίγων ωρών!

{Αυτό που όμως με στεναχώρησε και με προβλημάτισε στην επιστολή τους είναι πως σε ένα σημείο φαίνεται να γνώριζαν, και ίσως ήταν και ο λόγος που τους έκανε να διστάσουν να πουν το ναι, ότι δηλαδή δεν έχουμε ομοφωνία και υπάρχουν διαφορές μεταξύ των μελών του προεδρείου. Είναι εμφανέστατο και ακριβέστατο πλέον, ότι είχαν πληροφορίες πέρα από την δική μου επικοινωνία, που δεν θα έπρεπε να έχουνε. Εγώ κατάπινα και υποχωρούσα στις προκλήσεις ορισμένων χωρίς να αφήνω να φανεί τίποτε και τώρα να νιώθω πως ένα μέλος του προεδρείου διοχετεύει τέτοιες πληροφορίες; Δεν το χώραγε το μυαλό μου. Είμαι σχεδόν πεπεισμένος πως η πληροφορία αυτή δόθηκε από πρόσωπο του προεδρείου το οποίο είναι σε “conflict of interest” αφού εργάζεται στην εταιρεία του κ. Φαναρά, σημερινού προέδρου του HHF. Και του είχα πει «για το καλό το δικό σου και της Κοινότητας μείνε μακριά από την επικοινωνία και τις διαπραγματεύσεις με το HHF».

Δυστυχώς όμως, δεν είναι το μόνο που έκανε. Έφτασε στο σημείο να προτείνει ηλεκτρονικά σε μέλη του συμβουλίου, σε συνεντεύξεις, εκδηλώσεις ή όπου αλλού να αντιπροσωπεύεται η Κοινότητα από τον Γεν. Γραμματέα. Φαίνεται ξεκάθαρα λοιπόν πως δυο τρεις ήθελαν να μου κλείσουν το στόμα. Ήθελαν ένα Πρόεδρο μαριονέτα, ο οποίος να κινείται όπως του κουνάνε τα νήματα. Και ενώ τα σχόλια και οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν τόσο θετικές, δύο, τρία άτομα του προεδρείου φαίνεται να παίρνουνε σινιάλα από αλλού.

  • Κατάλαβες τώρα γιατί παραιτήθηκα; }

(σ. π. Καταλάβαμε απόλυτα κ. Γκέκα αυτά που ...είχαμε καταλάβει και πριν! Και τώρα η σειρά των ...τριών.! Μήπως θα πρέπει να κάνουν αυτό το θαρραλέο βήμα που έκανε και ο ...καθηγητής τους; Καθ' ότι η γυναίκα του Καίσαρα δεν έφτανε να είναι τίμια αλλά και να φαίνεται; Τι έχετε να πείτε κύριοι της "αγίας τριάδας"; Διότι κι΄αν ακόμα είστε, ...δεν φαίνεστε, άρα η ...πόρτα εξόδου (σας) είναι Μ Ο Ν Ο Δ Ρ Ο Μ Ο Σ !!!

Για την Κ Ο Ι Ν Ο Τ Η Τ Α ρε ...γαμώτο !!!)

  • Υ. Γ. Τα παραπάνω, είναι κλοπή από το περιεχόμενο της συνέντευξης του κ. Γκέκα, στο "emphasisworld" και τον κ. Κόντο. Ας μας συγχωρέσει για το ...ατόπημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: