2 Ιουλ 2010

Και βέβαια, καήκαμε από τους προηγούμενους...

Ευτυχώς που υπάρχει ακόμα αυτός ("ο περίΒρομος") και μας δίνει αφορμές να τους ...ξεμπροστιάσουμε όσο περισσότερο γίνεται!

Διαβάστε τι γράφει ο φουκαράς ο ...φίλος τους:

(σ. π. Πότε πρόλαβε ρε παιδί μου αυτός ο Γκέκας κι΄έφερε "το χάλι" αυτό στην Κοινότητα; Δεκάξι, μόλις, μέρες κατείχε το αξίωμα του, υπό περιορισμό, προέδρου... Εκτός και αν εννοείτε τους προκατόχους του οι οποίοι χρειάστηκαν δέκα ολόκληρα χρόνια, επίπονης δουλειάς, ώστε να φτάσουν τον οργανισμό μας στο "χάλι" αυτό...)

Και συνεχίζουν:

  • "Ο κ. Γκέκας, άτομο μορφωμένο, με εφόδια την προηγούμενη θητεία του στο συμβούλιο, είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει (με την καλή έννοια) το έμψυχο δυναμικό του προεδρείου του και να δείξει δυο πράγματα: Το πρώτο πως η Κοινότητα έχει μέλλον και βρίσκεται σε στιβαρά χέρια. Και το δεύτερο πως παρά τις αντιξοότητες, το άθροισμα των ταλέντων στο Διοικητικό Συμβούλιο που εθελοντικά θα βάζαν το μυαλό τους και τη δουλειά τους στην υπηρεσία των χιλιάδων μελών της ΕΚΤ θα βάραινε περισσότερο από την διασπαστική, εγωϊστική και καταστροφική τάση μερικών συμβούλων."
(σ. π. Και βέβαια είναι κομμάτι δύσκολο να καταλάβει κάποιος, κοινός θνητός, το περιεχόμενο τέτοιων ...βαρύγδουπων αναλύσεων. Ποιο μέλλον έχει η Κοινότητα και σε τίνος "στιβαρά" χέρια βρίσκεται; Δεν ήταν μέλη της ομάδος Μενεγάκη οι κ.κ. Αλέξης, Κακαρέλης και Γερονικολός (Jr.); Γιατί δεν έδιναν τα φώτα τους τότε; ή μήπως τα ...έδιναν, ώστε να έχουμε φτάσει στο σημερινό ...αποτέλεσμα; Ποιους, λοιπόν, να χρησιμοποιήσει (με την καλή ή κακή έννοια) ο κ. Γκέκας, για να πάει μπροστά η Κοινότητα; Σε ποιο άθροισμα ταλέντων και ποιο μυαλό αναφέρεστε κ. "ΠερίΒρομε";) Λίγο παρακάτω:
  • "Αντί αυτού, ο καθηγητής έμεινε πιστός στις αρχές του και δεν απογοήτευσε κανένα από όσους τον ήξεραν: Επί χρόνια στο συμβούλιο ήταν έτοιμος για καβγά, (argumentative) επίμονος και εγωϊστής σε βαθμό πεισματάρη, ενώ έδειχνε να έχει μια φοβερή ανασφάλεια, παρ' όλες τις γνώσεις και τυχόν ικανότητες στον τομέα του (ειδικός στην ανάλυση και εφαρμογή αρχών για επέκταση επιχειρήσεων)."

(σ. π. Έτσι, Ε; Κακώς ο κ. Γκέκας, έμεινε πιστός στις αρχές του; Έπρεπε να ακολουθήσει τις δικές σας αρχές... οι οποίες αλλάζουν με τον ...άνεμο! Τώρα ανακαλύψατε τα "κουσούρια" του, ότι δηλαδή ήταν "καβγατζής" (!) "επίμονος", "εγωιστής", "πεισματάρης" και ..."ανασφαλής",(!!) παρ' όλες τις "τυχόν ικανότητες"(!!!)... Και σεις προεκλογικά μας προτρέπατε να ψηφίσουμε έναν τέτοιο ηγέτη; Σαν δεν ντρέπεστε..)

Στη συνέχεια:

  • "Έχασε, πιστεύουμε τη μοναδική ευκαιρία να αποδείξει τους επικριτές του λάθος, και να καταφέρει για μια φορά στη ζωή του να εκπλήξει ως και τον εαυτό του."

(σ. π. Ώστε οι επικριτές του ήταν σωστοί και οι υποστηρικτές του - δηλαδή εσείς - για μία ακόμα φορά ...λάθος; Για μια φορά στη ζωή του εξέπληξε σίγουρα τον εαυτό του κατορθώνοντας να αποκτήσει το διδακτορικό του! Εσείς δεν ξέρω τι καταφέρατε στη ζωή σας κ. του "ΠερίΒρομου". Αφήστε λοιπόν κατά μέρος τα προσωπικά, διότι ..."δεν σας συμφέρει" κύριε...)

Υ. Γ. Τα υπόλοιπα στη συνέχεια, διότι έχουμε και σοβαρότερα πράγματα να κάνουμε, από του να ασχολούμαστε μαζί σας...

.

Δεν υπάρχουν σχόλια: