1 Ιουλ 2010

Εκεί ψηλά στον ...Υμητό! (του λόφου)...

ΣΤΗ συνέχεια της ...περιγραφής τους στα περί "λόφου", οι "ΠερίΒρομοι", λένε:
  • "Και εκεί που όλοι ήταν ευχαριστημένοι με την έκβαση της φετινής διοργάνωσης και ο ελληνισμός εμφανίστηκε ενωμένος, στέλνει ένα γράμμα "αγανάκτησης" ο βουλευτής Γιάννης Κάννης, ο γνωστός του κόμματος των φιλελευθέρων, που στο παρελθόν έχει απασχολήσει τη δημοσιότητα για αυτό ακριβώς το λόγο: διαμαρτυρίες γιατί δεν τον αναγνωρίζουν, και γιατί δεν τον "υπολογίζουν" οι Έλληνες στην παροικία του Τορόντο. Και ταράζει τα νερά. Παρεξήγηση ή εμμονές;"

(σ. π. Και ενώ ήταν όλοι ...ευχαριστημένοι από την έκβαση της διοργάνωσης καθ΄ότι πήραμε και δικαστική έδρα, νάσου το γράμμα "αγανάκτησης" του κ. Κάννη, ο οποίος (κακώς;) έχει απασχολήσει την ...δημοσιότητα, στο παρελθόν, διότι δεν τον "υπολογίζουν" οι Έλληνες του Τορόντο!!! Οι ομογενείς κ. "ΠερίΒρομε" και τον αναγνωρίζουν και τον υπολογίζουν, η "ηγεσία" τους (μας)δεν το κάνει διότι ανήκει σε άλλο πολιτικό χώρο, ο οποίος δεν μπορεί την εποχή αυτή να μοιράσει διορισμούς και βολευτιλίκια... Ο κ. Κάννης εκλέχτηκε ΟΛΕΣ τις φορές στη θέση που κατέχει, οι "ηΓΕΤΕΣ" μας δεν ξέρω πότε εκλέχτηκαν και αν ...επανεκλέχτηκαν ποτέ τους!)

Και συνεχίζουν:

  • "Ο κ. Κάννης πρωταγωνίστησε να μάθουν οι Καναδοί βουλευτές για την αδικία της απαγόρευσης των θρησκευτικών δικαιωμάτων στους Έλληνες της Τουρκίας, και κέρδισε την έγκριση από το καναδικό κοινοβούλιο που θα οδηγήσει στην επαναλειτουργία της Σχολής της Χάλκης στην Τουρκία. Αμέσως μετά "χαλάει" αυτή του την θετική εικόνα με τις διαμαρτυρίες του που σύμφωνα με τον κ. Κώστα Μενεγάκη είναι παρεξήγηση και υπερβολική αντίδραση σε ανύπαρκτα γεγονότα."

( σ. π. Γιατί, παρακαλώ, χάλασε ο βουλευτής την θετική του εικόνα; Ποια σχέση έχει το ένα θέμα με το άλλο; Δέχτηκαν την πρότασή του, Ο Μ Ο Φ Ω Ν Α, οι τρακόσιοι της Βουλής ΟΛΩΝ των κομμάτων, και δεν τον ...καταδέχτηκαν οι ...δικοί μας στην "Παρέα του λόφου"! Και τι βρήκε να πει ο κ. Μενεγάκης; .."είναι παρεξήγηση και υπερβολική αντίδραση σε ...ανύπαρκτα γεγονότα"!!! Δηλαδή; δεν είναι "γεγονός" το ότι ο βουλευτής κ. Κάννης απουσίαζε από την μάζωξη του ..."λόφου"; Το ότι το ανέφερε, είναι ...πράγματι λίγο "υπερβολικό", διότι οι ...ηγέτες μας δεν είχαν μάθει να δίνουν αναφορά σε κανέναν και για τίποτα... Ακόμα και την ελαττωματική κολόνα του Κέντρου απέκρυπταν επί ένα χρόνο, και η οποία ίσως να στοίχισε την προεδρία στον κ. Γκέκα...)

Τέλος, ρωτούν:

  • "Τί νομίζετε, είχε δίκιο ο βουλευτής που τα έβαλε με τις ελληνοκαναδικές οργανώσεις;"

(σ. π. Ο κ. Κάννης αγαπητοί μου ...δεν έχει δίκιο, διότι δεν τα έβαλε με τις οργανώσεις, αλλά με τους ηγέτες τους... Τι κρίμα...)

Δεν υπάρχουν σχόλια: