28 Ιουλ 2010

Η απογοήτευση...

Γράφει ο κ. Θεοδωρίδης:

  • "Απογοήτευση: Απογοητεύσατε όλους όσους συμβάλλουν στην διαμόρφωση κοινοτικής πολιτικής και δημόσιας γνώμης."...

Να και μια φορά που, ο κ. αρχισυντάκτης, έγραψε κάτι σωστό! Και βέβαια με την  αποχώρησή του ο  κ. Γκέκας, απογοήτευσε πολλούς πραγματικούς φίλους της Κοινότητας. Τι όμως θα μπορούσε να κάνει; Να κάθεται να μαλώνει στις αλάνες με τα παιδαρέλια, ζητώντας του το κάθε ένα από αυτά κάποιο ρουσφέτι; ΌΧΙ στη Γ. Συνέλευση ο ένας, ΜΗ στις αποκαλύψεις ο άλλος, ΌΧΙ στις δημόσιες σχέσεις ο τρίτος και ΝΑΙ στην παραχώρηση των αιθουσών στον φάδερ ο τέταρτος..., μαζί με την ενημέρωση του αφεντικού του επί όλων των κοινοτικών θεμάτων τα οποία όμως ΔΕΝ πρέπει να γνωρίζουν οι ...μπας κλας ομογενείς!!!
(Μήπως κ. αρχί-συντάκτα θεωρείται τον εαυτό σας απογοητευμένο, ως συμβάλλοντα στην διαμόρφωση κοινοτικής πολιτικής και δημόσιας γνώμης; Είστε ικανός και για κάτι τέτοιο...)

  • "Υποτιμήσατε όσους σας χάρισαν τις γνώσεις και συμβουλές τους και παραπλανήσατε την κοινή γνώμη όταν μέσα από τα μέσα ενημέρωσης διατυμπανίζατε πως είστε ικανοί να διαχειριστείτε την κρίση, όποια και να είναι αυτή."
ΠΟΙΟΣ υποτίμησε ποιον, δεν κατάλαβα. Μήπως οι ...κύριοι με τις "γνώσεις" και τις "συμβουλές" τους, πίστεψαν ότι ο κ. Γκέκας θα τους κάνει τα χατήρια, (όπως τα άλλα παιδάκια τους) να αποσιωπήσει  τα πραχθέντα κατά την δεκαετεία, τα 500.000$ ...πλεόνασμα (!!!) του 2009, το ελατωματικό δοκάρι, το 1.200.000 απλήρωτους λογαριασμούς κ.λπ κ. λπ...
Μήπως είστε ένας από αυτούς που του ...χάρισαν τις γνώσεις (σας) και τις συμβουλές (σας);
ΤΕΛΟΣ, πού να φανταστεί ο φουκαράς ο Γκέκας όταν διατυμπάνιζε τις ικανότητές του να διαχειριστεί κάθε κρίση, ότι θα είχε στα "σπλάχνα του" έναν να του τραβάει το χαλί, έναν εφιάλτη και δυο να του κρατούν τα χέρια; Εύκολο είναι να προβλέψεις κάτι τέτοιο;

Δεν υπάρχουν σχόλια: