4 Ιουλ 2010

  • Καήκαμε από τους προηγούμενους...

Και συνεχίζουν το ...έργο τους:

  • "Θυμόμαστε, όταν πρωτοεκλέχθηκε, είπε "περιμένετε και θα δείτε πως θα εκπλαγείτε όλοι". Έκπληξη δεν ήρθε φυσικά. Ούτε ο ίδιος έκανε κάτι διαφορετικό απ' ότι είχε τις προδιαγραφές του να κάνει."

(σ. π. Αν η παραίτησή του στις 16 μέρες από την ανάληψη, δεν είναι έκπληξη, τότε τι είναι;)

  • "Φανταζόμαστε το ίδιο έδειξε και στο συμβούλιό του κάτι που τον έκανε εξ' αρχής να μην "κολλάει" στο συλλογικό έργο που ανέλαβαν."

(σ. π. Ποιος ανέλαβε συλλογικό έργο ρε παιδιά; Τα παιδαρέλια τα οποία τον χρησιμοποίησαν με το παραπάνω, πιστεύοντάς τον για Μενεγακικό, κι' όταν τους ήρθε κατακέφαλα η σωστή απόφασή του να αποκαλύψει ό,τι είχε αποκρυβεί όλα αυτά τα χρόνια, τον ξωπέταξαν χωρίς προσχήματα και ίχνος ντροπής; Δεν καταλάβατε ακόμα πως το συλλογικό έργο που ανέλαβαν ήταν το κουκούλωμα και ότι σ'αυτό ο Γιώργος Γκέκας δεν "κόλλησε"; Μήπως μπορεί να μας πει ο κ. γ. Γραμματέας γιατί δεν δέχτηκε την πρόταση Γκέκα για να καλεστεί η ομογένεια και να μάθει τι ακριβώς έγινε όλα αυτά τα χρόνια;)

  • Υ. Γ. Όσο για το λοιπό πόνημά σας με θέμα την κ. Ζουμπανιώτη και την αντιπολίτευσή τους γενικότερα, πιστεύω πως είναι οι ίδιοι ικανότεροι να απαντήσουν, αν δουν ότι αξίζει τον κόπο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: