17 Ιουλ 2010

ΤΟ χρονικό μιας παραίτησης...

ΣΕ "σχόλιο" με τον παραπάνω τίτλο, ο εκδότης του "Ε. Τ." κ. Κρανιάς, μεταφέρει - για όσους δεν βλέπουν "βαρόμετρο"- περίληψη (;) της συνέντευξης του πρώην προέδρου κ. Γκέκα στο παραπάνω τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Γράφει ο κ. Κρανιάς:

  • "Η ξύλινη γλώσσα μιας παραίτησης σε μια κόλα χαρτιού αποκτά νόημα και ουσία όταν αναλύεται κάπως πιο διεξοδικά σε μια τηλεοπτική συζήτηση."
(Δηλαδή οι όποιες, τόσες, άλλες παραιτήσεις, που έγιναν κατά καιρούς και δεν βγήκαν στο "βαρόμετρο", είναι ..."ανόητες" και "ανούσιες"; Έμειναν ..."ξύλινες" όπως του κ. Μενεγάκη, ή η πρόσφατη του κ. Γερονικολού, ας πούμε;)
  • Στη συνέχεια αναγνωρίζει ότι "ο κ. Γ. Γκέκας είναι ένας ευχάριστος ομιλητής με αίσθημα και χιούμορ και δεν διστάζει να απαντά με το θάρρος της γνώμης που τον διακατέχει και στις πιο δύσκολες ερωτήσεις".
(Πάλι καλά που αναγνωρίζει και κάποια χαρίσματα στον π. πρόεδρο, αλλά ..."δύσκολες ερωτήσεις" δεν είδαμε πουθενά! Παρά μόνο ένα μονόλογο του κ. Γκέκα , ο οποίος καταγράφει κάποια γεγονότα τα οποία συνέβησαν στην σύντομη διάρκεια της προεδρίας του... Κάτι που μοιάζει "κλεμμένο" από την συνέντευξη στο "emphasisworld"...)
  • Y. Γ. Αλήθεια, ο συνήθως λαλίστατος, επί παντός θέματος, κ. Κρανιάς, γιατί ΔΕΝ βρήκε να κάνει κάποιο σχόλιο επί των λεγομένων του π. προέδρου; Γιατί ...κατάπιε, και πάλι, το πληκτρολόγιο, όπως συνηθίζει σε τέτοια θέματα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: