22 Ιουλ 2010

Άρθρο της ..."Παροικίας" για τη Σταύρωση!

Η ...Ανώνυμη "Παροικία", γράφει για τους Ιούδες και την προδοσία του Δάσκαλου:

ΣΤΟΝ ΑΜΑΞΑ ΣΤΙΣ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΤΟ EMPHASISWORLD, ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ "ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΙΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΙΑ" Γράφει:

  • ...ΑΣ ΕΧOΥΜΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ. Ο αριθμός των 36 συμβούλων (35 + τον Ριζάκο) του νέου προέδρου, έχει την δική του συμβολική σημασία αν δούμε ότι είναι ακριβώς τριπλάσιος από τον αριθμό των μαθητών του Ιησού. Αν αναλογιστούμε δε ότι «εις εξ αυτών» Τον πρόδωσε, στους 36 "μαθητές" του καθηγητή θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως οι "προδότες" θα πρέπει να είναι τουλάχιστον τρεις. Πώς ο καθηγητής θα καταφέρει να τους εντοπίσει έγκαιρα και έτσι να αποφύγει την "σταύρωση"; Πολύ απλό. Αν έχει κατά νου πως «ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα».
ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ. ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ. ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ. Ο κ. ΚΟΝΤΟΣ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ «3». ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΑΝ. Ο κ. ΓΚΕΚΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ κ. ΚΟΝΤΟ. ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΗΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΤΕΛΕΙΑ ΤΑΥΤΗΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ; ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ; ΑΝΟΗΣΙΕΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΦΗΤΕΣ. ΣΥΜΠΤΩΣΗ; ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΣΑΤΑΝΙΚΗ; ΠΑΡΑΛΟΓΟ.!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΣ; ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ.

ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠ ΟΨΙΝ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΖΟΥΜΠΑΝΙΩΤΗ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΔΡΟΜΟΥ, ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΓΚΕΚΑ ΗΤΑΝ Η ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ...ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ.!

ΝΑΙ, Ο κ. ΚΟΝΤΟΣ, Ο κ. ΓΚΕΚΑΣ, Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ κ. ΖΟΥΜΠΑΝΙΩΤΗ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΔΡΟΜΟΣ, ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΗΟ. ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΙ ΣΙΝΙΑΛΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΕΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.

  • ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΖΟΥΜΠΑΝΙΩΤΗ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΔΩΤΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ.

ΠΑΡΟΙΚΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: