12 Δεκ 2010

Ενα βρομερό υποκείμενο...

ΓΡΑΦΕΙ Ο Μ@λ@κ@ς της Νέμεσης:



  • «Από ανώνυμο/η στο North Ontario πήραμε το παρακάτω»
( σ. π. Ποιος ανώνυμος και ποιο Νορθ Οντάριο βρε αλιτήριε;)


  • «Φάγατε το βρίσιμο της ζωής σας γιατί γράψατε ότι η κ. Σοφία Παπανδρέου μέχρι τα 23 της ονομαζόταν Gayle. Σας κατηγόρησαν ότι κλέψατε την κάρτα της, διαρρήξατε το σπίτι της, εκμεταλλευτήκατε την εμπιστοσύνη της κλπ. Γιατί δε ρωτούσατε εμένα βρε αφελείς να σας τα δώσω όλα επίσημα; Γι’ αυτό λέω ότι είστε το λιγότερο αφελείς. Όλα υπάρχουν πια στο Ιντερνέτ, αρκεί κάποιος να ξέρει πού να ψάξει.»

(σ. π. Και γιατί δεν ψάχνεις για την μάνα σου ή την αδερφή σου ρε τενεκέ ξεγάνωτε; Δεν εκλάπη καμιά κάρτα παλιολεχρίτη. Την άδεια οδήγησης σου εμπιστεύτηκε κάποτε διότι πίστεψε η αφελής ότι ήσουν δικηγόρος και πως θα σεβόσουν το ...επάγγελμα, τον τίτλο σου, ή έστω τα ...πανταλόνια σου, αλλά πού; Την πήρες και την δημοσίευσες με όλα τα στοιχεία της, ακόμα και την υπογραφή της, βορά στους απανταχού χάκερς, για πλαστογραφία και απάτη.! Τα ξέσκισες όλα.! Ξέπεσες στο χαμηλότερο επίπεδο που θα μπορούσε να βρεθεί μόνον ένας του υποκόσμου. Και συ κυκλοφορείς και καμαρώνεις παλιορουφιάνε της δραχμής.! Και ζητάς διάλογο ...επιπέδου!!!)
  • «Θα μου πείτε έγκλημα είναι μια κοπελάρα 23 ετών να έχει βαρεθεί πια να λέγεται Gayle και να αποφασίσει απότομα να βαφτιστεί Σοφία; Δικαίωμά της είναι. Αλλά αν κάποιος είναι πονηρός το ψάχνει παραπέρα: γιατί άραγε τότε; Μήπως επειδή γύριζε στην Ελλάδα, ο τότε λατρευτός άντρας της ήθελε να γίνει βουλευτής, ο πατέρας της χτυπούσε πρωθυπουργία, το Καστρί δινόταν στη Σοφία και το όνομα Gayle χαλούσε τη σούπα?»

( σ. π. ΗΤΑΝ τότε που έμαθε ότι ο παππούς άφησε στη διαθήκη του κληρονόμο κάποια Σοφία, κι’ εκείνη παμπόνηρη αλεπού, έτρεξε να βαφτιστεί για να πάρει το σπίτι από κάποια άλλη Σοφία.! Για ψάξτε λίγο το θέμα εσείς που γνωρίζετε και τα νομικά... Μπορεί να ακυρώστε ακόμα και την διαθήκη, και να μοιραστεί ο ελληνικός λαός την Γαλήνη.!!! ΣΑΝ πόσο μπορεί να σας τιμά η ειρωνική αναφορά σας στον «τότε λατρευτό άντρα της»; Τι σοβαρότητα είναι αυτή ρε βρομερό υποκείμενο; Άξιος...)

Δεν υπάρχουν σχόλια: