11 Δεκ 2010

Ρεμπέτικο και ...Χούντα.!

ΕΠΡΕΠΕ να γίνει μια Ρεμπέτικη Βραδιά για να αποκαλυφθούν οι δικτατορικές τάσεις ή καλύτερα οι Χουντικές τάσεις κάποιων κεκαλυμμένων με το μανδύα της ...Δημοκρατικής ιδεολογίας...


ΝΑΙ, επιμένουν μερικοί, πως στη διάρκεια της βραδιάς, έγιναν μικρο...έκτροπα με πρωταγωνιστές έναν μαθητή και τον κολαούζο ...δάσκαλό του.! Ο ...μαθητής, αποφάσισε, λένε, να αποσύρει από την κυκλοφορία κάποιο ενημερωτικό, για την αυριανή Γ. Συνέλευση, έντυπο το οποίο κυκλοφορούσε στους χώρους της Κοινότητας, ενώ αδιαφορούσε για άλλο παρόμοιο έντυπο – εφημερίδα – που έκανε την ίδια ...προπαγάνδα για το ίδιο θέμα.!


ΤΑ έκτροπα ήταν τούτα: Πρώτα απέσυραν το έντυπο από την κυκλοφορία και ...δεύτερα τα ...ΕΣΚΙΣΑΝ.!!! Ναι οι ...«δημοκράτες».! Έσκισαν έντυπα με ενημερωτικό περιεχόμενο, μπροστά στα μάτια ομογενών οι οποίοι πήγαν να βοηθήσουν την ερανική εκδήλωση του τμήματος Συλλόγων της Κοινότητας.!!!


ΜΕ την παρέμβαση των ψυχραιμότερων επανήλθε γρήγορα η ηρεμία και η τάξη, αλλά η κρυφοχουντική νοοτροπία των πρωταγωνιστών, ξεσκεπάστηκε σε όλο της το μεγαλείο.!

Δεν υπάρχουν σχόλια: