5 Δεκ 2010

We will be happy to ...

ΕΔΩ και 3 βδομάδες, ο κ. Κρανιάς συμπαραστεκόμενος από την κ. Κουτίνα, άνοιξαν έναν «πόλεμο» με τους αρμόδιους του «Ελληνικού Γηροκομείου», μόνον και μόνον επειδή δεν τους γέμισε το μάτι τους το όνομα του κ. Σάρα, το οποίο ήταν καταχωρημένο στον κατάλογο των δωρητών.!



ΤΟ αποτέλεσμα, μέχρι στιγμής είναι όχι μόνο να γίνει, το ανύπαρκτο θέμα, μεγάλο ζήτημα αλλά και να την πάθουν, ωσάν να είναι αγράμματοι, με την απάντηση του προέδρου του Γηροκομείου κ. Ξενία. Ικανοποιήθηκε ο κ. Κρανιάς με την υπόσχεση του προέδρου ότι θα αφαιρέσει το όνομα του «δωρητή» από τον κατάλογο, αλλά δεν γνωρίζουμε πόσο ευχαριστήθηκε όταν διάβασε στην ίδια επιστολή πως « Αν θέλουν ο κ. Κρανιάς και ο κ. Κουτίνας, μπορούν να προσφέρουν την δική τους υποσχετική και τους υπόσχεται ότι θα τους συμπεριλάβει στον κατάλογο των δωρητών...»!


ΣΤΑ παραπάνω ο κ. εκδότης απάντησε ότι θα είναι πάντα αρωγοί στο έργο του ιδρύματος και ότι η προσφορά τους είναι ίσως κάτι παραπάνω από την υλική.!!!


Έτσι βοηθούν οι του συγκροτήματος. Ηθικά..., δημοσιογραφικά και ποτέ υλικά.! ΌΠΩΣ ο μητροπολίτης. ΟΙ υλικές προσφορές είναι για τους άλλους ομογενείς..! Γι’ αυτούς που ΔΕΝ ξέρουν να προσφέρουν ...παράδεισο και ...ενημέρωση.!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: