10 Δεκ 2010

Αποχαιρετισμός στα όπλα..!

ΚΑΛΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!

ΜΕ τον παραπάνω τίτλο, δίνει το σύνθημα ...αποχαιρετισμού στα όπλα ο κ. πρώην «περίΒρομος» και νυν α/φές Νέμεσες... Ακόμα δεν καταλάβαμε για ποια ειρήνη μιλάει ο κύριος αυτός, αφού επί ένα χρόνο τώρα δεν ακούσαμε ούτε μια τουφεκιά του ...αντίπαλου στρατοπέδου, (έστω και για την τιμή των όπλων που λένε) ώστε να υπάρξει, έστω και άνισος, πόλεμος.!


ΣΤΟΝ κύριο ...κορμό του κειμένου, διαβάζουμε:
  • «Τελικά με την παρέμβαση μιας καλής κοινής φίλης μας (και κάποιων άλλων φίλων νωρίτερα) φαίνεται να κλείνει αυτή η αντιπαράθεση, (σ. π. ντρεπόμαστε να γράψουμε έστω και τα αρχικά του….) που κράτησε καιρό.»
(σ. π. Σίγουρα μας προκαλεί θυμό η μη ανακοίνωση του ονόματος της κοινής φίλης, και μάλιστα μας βάζει στον πειρασμό να ρωτήσουμε, μήπως είναι η αναφερθείσα από τον ... «κοινό συκοφάντη» του emphasis κ. Κόντο και από ...σεμνότητα αποφεύγετε να μας το πείτε; Τέλος πάντων θα το ξεπεράσουμε κι’ αυτό...


Λίγο παρακάτω, διαβάζουμε:
  • «Ως ένδειξη καλής θέλησης κατεβάζουμε την τελευταία ανάρτηση.»
(σ. π. Δεν αντιλαμβανόμαστε τίποτα απολύτως, πλέον... Ανεβάζετε, κατεβάζετε ξανανεβάζετε ...ξανακατεβάζετε, σαν να ανεβοκατεβάζετε τα πανταλόνια σας μοιάζετε κύριε... Μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά;)


Και λίγο πιο κάτω:
  • «Όχι, κανένας μας δε θα ζητήσει συγνώμη, παραείμαστε εγωιστές για να το κάνουμε. Δε θα ζητήσουμε καν «εξηγήσεις» γιατί κανένας μας δε θα θελήσει να τις δώσει. Απλά πετάμε τα όπλα και ξεχνάμε την υπόθεση.»
(σ. π. ΑΝ δεν νιώθετε να ζητήσετε συγνώμη, μην το κάνετε. Αυτό όμως δεν θα αποδοθεί στον υπέρμετρο εγωισμό σας, όπως θα θέλατε ίσως, αλλά μάλλον στην ανύπαρκτη ευγένειά σας... Διότι επί τόσο καιρό βομβαρδίζατε αγενέστατα, έναν αθώο, κατά φαντασία εχθρό, φέροντας στην επιφάνεια χίλια δυο προσωπικά του δεδομένα, σαν να ήταν οι ...αναγνώστες σας δικαστές να σας ...δικαιώσουν.! ΣΑΝ ποιες άλλες εξηγήσεις να ζητήσετε κύριε; Το απλό πέταμα των όπλων (σας), δεν νομίζετε ότι είναι αρκετό;.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: