29 Δεκ 2010

Διαβουλεύσεις δυο ...αρχηγών.

ΓΡΑΨΑΜΕ προχτές για κάποια συνάντηση κάποιου δικού μας με στέλεχος της δεύτερης επίδοξης ομάδας οικονομικής «σωτηρίας» της Κοινότητας.

Τα πράγματα, λοιπόν, μπορεί να μην είναι όσο ξεκάθαρα θα θέλαμε, αλλά είναι αρκετά αισιόδοξα.! Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις πολλών ομογενών με οικονομική επιφάνεια, και φαίνεται ότι οι επικρατέστερη σκέψη είναι να μην πωληθεί κανένα περιουσιακό στοιχείο του οργανισμού, να πληρωθούν οι απαραίτητοι λογαριασμοί και να ρυθμιστούν τα δάνεια της Τράπεζας, άτοκα, τουλάχιστον για πέντε χρόνια, με πιθανή επέκταση του χρόνου αν η Κοινότητα δεν κατορθώσει να ανταποκριθεί στο χρονικό αυτό διάστημα.
ΕΝΤΟΝΕΣ είναι πάντως και οι διαβουλεύσεις της ομάδας Φαναρά με επίλεκτους και οικονομικά ανεξάρτητους ομογενείς... ΜΕ τις δυό ομάδες έρχονται σε επαφή τουλάχιστον 3 ομογενείς οι οποίοι δεν έχουν ακόμα κατασταλάξει, ποια ομάδα θα προσεταιριστούν...
ΜΕΧΡΙ τις 9 Ιανουαρίου, υπάρχει χρόνος για να κατασταλάξουν οι σκέψεις τους, ώστε κάτι καλό να βγει για την ...Μενεγακειόπληκτη Κοινότητα.!

Δεν υπάρχουν σχόλια: