1 Δεκ 2010

Συμφώνησαν όλοι..!

ΓΡΑΦΕΙ, Ο ...γραφικός πλέον αρχισυντάκτης στον «ΠερίΒρομο» του συγκροτήματος:
  • «Όλοι, μα όλοι συμφώνησαν οτι θα θάψουν την Κοινότητα. Μικρο-διαφωνίες για τον τρόπο ταφής, φυσικά και υπήρξαν. Όλοι. Μητροπολιτικοί και μη, γέροι και νέοι, άσχετοι και παραληρούντες.»

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΟΛΩΝ, διαπίστωσε ο ...πατριάρχης του «περίΒρομου», στο θάψιμο της Κοινότητας... Και ...τολμάει αυτός ο ...νάνος, να πάει κόντρα σε ΟΛΟΥΣ, πιστός στο αφεντικό του... (Ναι σ’ αυτόν που άφησε 490.000 ...πλεόνασμα, για το 2009, και σε μόλις 5 μήνες, είμαστε έτοιμοι για ...φούντο.)


Και συνεχίζει ο γραφικότατος:
  • «Η δική μας συγκίνηση είναι που επί τέλους όλοι αυτοί νοιάζονται για την Κοινότητά τους (ή των άλλων) για πρώτη φορά. Το δέος είναι πως όλοι συμφώνησαν (όπως ΔΕΝ είχαμε προβλέψει) να μην βγάλουν τα μαχαίρια (που ακόνιζαν) αλλά να αρπάξουν κασμά και φτυάρι για ν'ανοίξουν βαθύ λάκκο (πάλι μυτερά μαραφέτια, δεν πέσαμε πολύ έξω).»

ΝΑΙ, ΟΛΟΙ αυτοί νοιάζονταν, ανέκαθεν, για την κοινότητα, αλλά εσείς είχατε, τότε, την δύναμη υπό την προστασία του προέδρου της δεκαΑΙΤΙΑΣ, να τους παραπλανάτε, πείθοντάς τους ότι ΟΛΑ πάνε καλά. Ενώ το καράβι βούλιαζε... ΟΜΩΣ, μόλις αυτός ο λαός ξέφυγε από τα ...γρανάζια σας και διαπίστωσε την πραγματικότητα, ίσως, έστω και την τελευταία στιγμή, την σώσει από την κατάρρευση... Κλειστείτε στο συγκρότημα, παρέα με τον Γραμματέα και τον ταμία και αλληλοπαρηγορηθείτε...
Το φέρετε από δω, το πάτε από κει, πάλι για ...μυτερά μαραφέτια μιλάτε, κύριε. Δεν μπορείτε να κρυφτείτε με τίποτα πλέον.!


Τέλος:
  • «Τί συγκίνηση και αυτή. Επί τέλους ο Ελληνισμός ενωμένος στον κοινό αγώνα. Καλό θάψιμο, πατρίδα!»

ΤΟ θάψιμο το ολοκληρώσατε αγαπητέ, μαζί με τους πρώην ηγέτες της. Τώρα οι υγιείς πλέον δυνάμεις, προσπαθούμε να φέρουμε την ανάσταση, αν είναι δυνατόν.!



Δεν υπάρχουν σχόλια: