27 Δεκ 2010

Εγωπαθητικά και Επιφυλάξεις...

ΜΕ άρθρο του στο Τηλεσκόπιο και τίτλο «οι αμφιβολίες μας», ο κ. Κώστας Κρανιάς γράφει και τα εξής:
  • «...επειδή γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τα εγωπαθητικά φαινόμενα της παροικίας μας και επειδή πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος εκεί που δεν τον περιμένεις, διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας, όσον αφορά την συγκρότηση της επιτροπής.»!
(σ. π. Αν γνωρίζετε πράγματι από πρώτο χέρι τα ...εγωπαθητικά φαινόμενα, θα πρέπει σίγουρα να είστε ένα από αυτά... Και τούτο συνάγεται από την ...εγωιστική σας επιμονή να διαμορφώσετε την «Επιτροπή Σωτηρίας» όπως εσείς νομίζετε...)


Και συνεχίζει:
  • «Και αυτό γιατί πριν καλά-καλά συγκροτηθεί η επιτροπή σωτηρίας ή επιτροπή αναδιάρθρωσης, πέστε την όπως θέλετε, ορισμένα μαύρα συννεφάκια αμφισβήτησης για ορισμένα άτομα που παρεμπιπτόντως έχουμε προτείνει, φάνηκαν στον ορίζοντα. Αναφερόμαστε στα ονόματα των τεσσάρων πρώην προέδρων που για δυο τουλάχιστον από αυτούς, πήραμε μηνύματα απόρριψης»
(σ. π. Δηλαδή κ. Κρανιά, πότε θά ’πρεπε να ...βγουν τα «μαύρα συννεφάκια»; Όταν η επιτροπή ήταν ήδη έτοιμη με τους κ. κ. Μενεγάκη και Φούσια ως μέλη της; Είναι δυνατόν να πιστεύετε ότι θα μπορούσε να γίνει αποδεκτή μια τέτοια πρόταση από, ή προς, τον κ. Φαναρά; Οι δυο άλλοι πρώην στους οποίους αναφέρεσθε, είναι ο γιατρός Καραντώνης ο οποίος προτάθηκε ήδη από την Γ. Συνέλευση και ο τέταρτος αγνώστων λοιπών στοιχείων αφού δεν τον κατονομάζετε... Υποθέτουμε ότι θα αναφέρεσθε στον κ. Γερονικολό, καθ’ ότι ο κ. Μυλόπουλος, ...απέχει χρόνια από τα κοινά ενώ ο κ. Γκέκας, δεν έχει την πείρα των άλλων, λόγω δεκαεξαημέρου...!)


Υ. Γ. ΑΝ πράγματι πιστεύετε στην συγκεκριμένη πρότασή σας κ. εκδότα, δεν νομίζετε ότι είσθε λίγο επικίνδυνος ως εκδότης και ως δημοσιογράφος; Μια απάντησή σας θα είχε πολύ ενδιαφέρον τόσο για μας και πολύ περισσότερο τους αναγνώστες σας. Να την περιμένουμε;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ περίδρομε,
προφανώς τα αρνητικά σχόλια στα οποία αναφέρετε ο κ. Κρανιάς ότι έλαβε για δυο πρώην προέδρους της Κοινότητας και τους οποίους κακώς δεν κατονομάζει, θα πρέπει να αναφέρονται στον καθηγητή Γιάννη Μυλόπουλο και γιατρό Τάσο Καραντώνη, διότι είναι αυτοί οι οποίοι εγκατέλειψαν τον οργανισμό στο έλεος του κ. Μενεγάκη και της δεκαετούς διοίκησής του. Ας προσέξει, λοιπόν, ο κ. Φαναράς με ποιους ομογενείς θα στελεχώσει την «Επιτροπή Σωτηρίας» της Κοινότητας, στην οποία θα πρέπει να συνυπάρχουν οι κ.κ. Μενεγάκης, Φούσιας και Γερονικολός, αν του το επιτρέπει η δικαστική του ιδιότητα. Συμφωνώ απόλυτα με την άποψή σας κ. εκδότη του «Ελληνικού Τύπου» ότι μόνον οι άνθρωποι αυτοί μπορούν να χτίζουν ιστορικά «Γιοφύρια της Άρτας» και να αγωνίζονται για την Κοινότητα, τις παραδόσεις της και την ...παράδοσή της.!
ΟΣΟ για τις μακακίες που γράφετε ότι συνεχίζονται -πέρα του ότι δεν σας τιμάει ως εκδότη- είναι αλήθεια, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμμετέχετε...
Ευχαριστώ...
Ένας παλιός αντιπρόεδρος της Κοινότητας