19 Δεκ 2010

Προσπαθεί να (μας) πει κάτι;

Ένας ανώνυμος αναγνώστη μας έστειλε το παρακάτω σχόλιο, με το οποίο προσπαθεί κάτι να πει, αλλά όχι ολοκληρωμένα. Αν κάποιος άλλος νομίζει ότι μπορεί να μας φωτίσει περισσότερο, θα ήταν ευπρόσδεκτος στον διάλογο:
"ΤΕΛΙΚΑ, τι αποφάσισε η Γ. Συνέλευση της περασμένης εβδομάδας; Θα μας το πει κάποιος σοβαρός για να το καταλάβουμε; ΔΙΟΤΙ όλες οι πλευρές, ή οι απόψεις αν θέλετε, πανηγυρίζουν πως πέρασε η δική τους ιδέα.!

ΨΗΦΙΣΑΝ την ανάληψη των προβλημάτων της Κοινότητας, από τον κ. Μενεγάκη, τους γιατρούς Φούσια και Καραντώνη, όπως πρότεινε ο κ. Κρανιάς, ή μας είπαν κάτι άλλο και δεν το καταλάβαμε; ΔΙΟΤΙ εκείνα τα εκατοντάδες χέρια που υψώθηκαν υπέρ της πρότασης Φαναρά, μάλλον κάτι άλλο ήθελαν να πουν... Μου φάνηκαν αγανακτισμένα τόσο με την διοίκηση Μενεγάκη, όσο και με την σημερινή του προεδρείου της παιδικής χαράς.
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ (μας) είπαν ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ τα κλειδιά στο H H F, έστω κι’ αν ΔΕΝ μας τα ζήτησαν επίσημα και μάλλον δεν θα (μας) τα ζητήσουν ποτέ.! Παρ’ όλα αυτά όμως, τα κλειδιά πρέπει να παραδοθούν κάπου, κι’ αυτό δεν πρέπει να γίνει στην Τράπεζα, όπως πολύ θα τό’ θελαν μερικοί...
ΤΙ κάνουμε λοιπόν; Θα το μάθουμε στις 9 του Γενάρη. Τότε ο λαός της Κοινότητας θα (μας) ξαναπεί τι πρέπει να γίνει. Μέχρι τότε, λοιπόν, ο κ. Φαναράς ας ετοιμάσει την ομάδα των 15, ενώ η ...άλλη πλευρά, ας περιμένει στη γωνία ώστε στην πρώτη ...κουτσουκέλα της πρώτης, να είναι έτοιμη να επέμβει...
ΟΥΤΩΣ ή άλλως, η Κοινότητα των Ελλήνων πρέπει να σωθεί και όπως όλα, μέχρι στιγμής, δείχνουν θα σωθεί..."
Ας το ελπίσουμε.!

Δεν υπάρχουν σχόλια: