2 Δεκ 2010

Μίλησε η στρουθοκάμηλος.!

ΜΙΛΗΣΕ, λοιπόν, η στρουθοκάμηλος, ήτοι ο κ. Ηλίας Κουτίνας, ο ...Τυπο-λόγος του «Ε. Τύπου», για την πραγματικότητα και τον ...στρουθοκαμηλισμό.!


Και τι είπε; Σύγκρινε κατά κάποιο τρόπο τον Μιχάλη τον Γκορματσόφ και την Σοβιετική ¨Ενωση, με τον κ. Κώστα Μενεγάκη και την Κοινότητα.!!!


ΒΕΒΑΙΑ..., τα κάνει αυτά ο κ. Ηλίας, ο οποίος τονίζει ότι, όπως «μερικοί σκληροπυρηνικοί Σταλινιστές» απέδωσαν την κατάρρευση (της Σ. Ένωσης), αποκλειστικά στον Μιχάλη Γκορμπατσόφ, έτσι και μερικοί ...Σταλινιστές, όπως ο Χατζής, ο Μπαμπάτσικος η Ζουμπανιώτη και οι λοιποί 11, της ομάδας, και όχι μόνο, αποδίδουν την ...πτώση της Κοινότητας στον Κώστα Μενεγάκη, και όχι στο σαθρό οικοδόμημα..!


ΠΡΟΦΑΝΩΣ κατά τον κ. Κουτίνα, η Κοινότητα ήταν ετοιμόρροπη από την εποχή Καραντώνη, ακόμα – με τα 2 ½ εκατομμύρια του χρέους – και απλώς η ολοκλήρωση της κατάρρευσης ...έτυχε να έρθει επί των ημερών τους...

Ε, ΛΟΙΠΟΝ, όταν υπάρχει μυαλό, δουλεύει και επειδή ο κ. Κουτίνας πιστεύει ότι έχει, ...μας δουλεύει.! Ή τουλάχιστον ...προσπαθεί.!


ΣΕ ποια προσόντα σας πιστέψατε, τόσο εσείς όσο και ο κ. Μενεγάκης, και αναλάβατε την διοίκηση της Κοινότητας; Τι είχατε διοικήσει μέχρι τότε, εκτός της οικογενειακής σας επιχείρησης, ώστε να νομίζετε ότι μπορείτε; ΚΑΙ αφού ποτέ σας δεν χρεώσατε την επιχείρησή σας με υπέρογκα ποσά, γιατί το κάνατε στην Κοινότητα; Με ποια έσοδα, πιστέψατε ότι η Κοινότητα, θα μπορούσε να αντέξει μηνιαίες δόσεις 100.000 $; Μήπως επειδή σας το είπαν οι 803 τους οποίους ...επιστρατεύσατε κ. Κουτίνα; ΤΟΛΜΑΤΕ και αρθρογραφείτε κατά ...κουκουλοφόρων και επώνυμων ομογενών δίχως αιδώ; ΑΥΤΟΙ (σας) φταίνε τώρα και όχι η ασχετοσύνη σας, η ο στρουθοκαμηλισμός σας, κ. Τυπο-λόγε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: