10 Δεκ 2010

Έξις δευτέρα φύσις...

ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ «ΠερίΒρομου»...


ΕΙΝΑΙ γεγονός ότι ΔΕΝ μπορείς να εγκαταλείψεις τόσο λαό χωρίς ενημέρωση... Τι θ’ απογίνομαι όλοι όσοι κρεμόμαστε από την ...αντικειμενική, έγκυρη (Μπρρρ) και έγκαιρη ενημέρωση, την οποία μας προσφέρετε αφιλοκερδώς; Θα αναγκαζόμαστε να διαβάζουμε τους σαχλούς του emphasis και τους γελοίους του «περίδρομου», αφού οι αδελφές Νέμεσες, εξειδικεύονται σε καθαρά επιστημονικά θέματα, γύρω από την νομική και το ...σεξ.!


ΚΑΛΗ η ενασχόλησή σας με τις στατιστικές. Σας δίνουν κουράγιο.! Τις παρακολουθούμε κι’ εμείς και γελάμε... Κυκλοφορείστε και λίγο στην πιάτσα και ρωτήστε ανθρώπους ...ζωντανούς. Θα ανέβει ακόμα παραπάνω το ηθικό σας... Οι καλόγεροι βάφτιζαν το κρέας ψάρι και το έτρωγαν ανερυθρίαστα... Τι να (σας) λέμε τώρα.!


Συνεχίστε να ...υπηρετείσται από την Κοινότητα και να υπηρετείτε την ενημέρωση, όπως κατά τη διάρκεια της δεκαΑΙΤΙΑΣ, κατά την οποία, δεν βλέπατε ΚΑΝΕΝΑΣ σας τον γκρεμό στον οποίο οδηγούσαν την Κοινότητα οι Μενεγάκης, Γερονικολός, Οικονόμου, Κακαγιάννης, Κουτίνας, Ανδρικόπουλος και όσοι άλλοι είχαν μυαλό, αλλά δεν τους βόλευε, να διαφωνούν και να αποκαλύπτουν τα τεκταινόμενα της εποχής εκείνης.


ΕΠΙΤΕΛΕΣΤΕ το κοινωνικό σας έργο κύριοι, αλλά ΔΕΝ δικαιούσθε δια να ομιλείτε, διότι ή τα κάνατε πλακάκια ή βλάκες παραμένετε..! ΣΙΩΠΗ, έστω και με λίγη καθυστέρηση..., ψύχωση είναι θα (σας) περάσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: