30 Δεκ 2010

Ένα σχόλιο ενός κοινοτικού...

Πήραμε ένα καθυστερημένο σχόλιο και επειδή μας φάνηκε καλούτσικο, το μεταφέρουμε εδώ για μεγαλύτερη και καλλίτερη ανάγνωση:
Αγαπητέ περίδρομε,

Προφανώς τα αρνητικά σχόλια στα οποία αναφέρεται ο κ. Κρανιάς ότι έλαβε για δυο πρώην προέδρους της Κοινότητας και τους οποίους κακώς δεν κατονομάζει, θα πρέπει να αναφέρονται στον καθηγητή Γιάννη Μυλόπουλο και τον γιατρό Τάσο Καραντώνη, διότι είναι αυτοί οι οποίοι εγκατέλειψαν τον οργανισμό στο έλεος του κ. Μενεγάκη και της δεκαετούς διοίκησής του. Ας προσέξει, λοιπόν, ο κ. Φαναράς με ποιους ομογενείς θα στελεχώσει την «Επιτροπή Σωτηρίας» της Κοινότητας, στην οποία θα πρέπει να συνυπάρχουν οι κ.κ. Μενεγάκης, Φούσιας και Γερονικολός, αν του το επιτρέπει η δικαστική του ιδιότητα. Συμφωνώ απόλυτα με την άποψή σας κ. εκδότη του «Ελληνικού Τύπου» ότι μόνον οι άνθρωποι αυτοί μπορούν να χτίζουν ιστορικά «Γιοφύρια της Άρτας» και να αγωνίζονται για την Κοινότητα, τις παραδόσεις της και την ...παράδοσή της.!
ΟΣΟ για τις μακακίες που γράφετε ότι συνεχίζονται -πέρα του ότι δεν σας τιμάει ως εκδότη- είναι αλήθεια, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμμετέχετε...


Ευχαριστώ...
Ένας παλιός αντιπρόεδρος της Κοινότητας

Δεν υπάρχουν σχόλια: