9 Δεκ 2010

ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΓΟΚΡΊΘΗΚΕ...

Λάβαμε σχόλιο, απορριφθέν από τους "περίΒρομους", όπως μας λέει, και το δημοσιεύουμε, ως άρθρο, καθ' ότι δεν ...κολλάει στο άρθρο μας:
Αγαπητοί του «περίδρομου», έστειλα ένα ανώνυμο σχόλιο σε ανώνυμο σχόλιο του «περίβρομου» ή «Στέκι» και με λογόκριναν. Δικαίωμά τους... Δοκιμάζω την τύχη μου μαζί σας και ελπίζω να είναι καλλίτερη.
Το σχόλιό του:

  • «O kyrios kontos tha prepi na katalavi pws ta psemata teliosan. Den mporei na alwnizei aytos o kirios kai na to pezi koinotikos me tosa poy exei stin plati toy. kala tou ta xwnete me to ganti ton kseskizete!»
Το σχόλιό μου:
ΣΥΜΦΩΝΩ απόλυτα με τον παραπάνω κύριο (ή κίριο) .! Τα ψέματα τελείωσαν, τόπε και η ΣΕΚΟΡ. Ο κ. Κόντος θα πρέπει να αποβάλει και το πουλόβερ, και το σακάκι και το παλτό που έχει στην πλάτη του, (δεν ξέρω για το πουκάμισο ή το υποκάμισο, ακόμα και τα χρόνια του...αν μπορεί). Κοινοτικοί δεν μπορεί να είναι όσοι δωρίζουν 5.000 ημερολόγια, αλλά όσοι τά ’παιρναν ή και τα παίρνουν ακόμα... Και βέβαια καλά κάνουν και του τα χώνουν με το γάντι και τον ...ξεσκίζουν, φυσικά, αλλά εσείς κύριε (ή κίριε) ΠΟΤΕ θα σταματήσετε να ξεσκίζετε (ή να kseskizete!) την Ελληνική Γλώσσα; Η Κοινότητα ευχαρίστως, νομίζω, θα δέχονταν και την ό,ποια δική σας οικονομική προσφορά..."ο prokopios"
(σ. π. Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση...)

Δεν υπάρχουν σχόλια: