13 Δεκ 2010

Αποδεδειγμένα (σας) λυπούμαστε...

  • «Οφείλουμε να σας συλλυπηθούμε για το επίπεδο στο οποίο έχει κατέβει η ιστοσελίδα «σας» (λέμε «σας» μια και γνωρίζουν όλοι τους κολλητούς σας, το μονοπώλιο της προστασίας σας που έχουν αναλάβει και τα δεδομένα που εσείς τους δίνετε – για τη δική μας ιστοσελίδα έχετε δικαίωμα να πιστεύετε ό,τι θέλετε).»

(σ. π. Να λυπάστε ΜΟΝΟΝ για το δικό σας επίπεδο κύριε, διότι προφανώς εξαντλήσατε όλο το ...περιθώριο της καθόδου σας. Εκτός κι’ αν μετά τη δημοσίευση του απολυτήριου του Δημοτικού έχετε και καμιά γυμνή φωτογραφία, από την 23χρονη βάφτιση, το πιστοποιητικό του γάμου ή το διαζύγιο.!!! ΟΛΑ αυτά υποθέτουμε πως θα είναι ενδιαφέροντα αναγνώσματα για τους αναγνώστες σας και γενικότερα το φιλοθεάμον ...κενό σας.! Βουρ στο ψαχνό, λοιπόν...
  • «Ασφαλώς στη ζωή σχέσεις (φιλικές, συναισθηματικές, επαγγελματικές ή οτιδήποτε άλλο) έρχονται και παρέρχονται και αυτό που μένει είναι ο τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι αποφασίζουν να τις κλείσουν»
(σ. π. Πάντως εσείς διαλέξατε τον πιο προσοδοφόρο και ...επιστημονικά ενδεδειγμένο τρόπο, ως ...λόγιος, ως επιστήμονας και ως δημοσιογράφος. Συγχαρητήρια..!)


ΑΝΤΙΠΑΡΕΡΧΟΜΑΣΤΕ την ...πιθανή ντροπή σας για την κατάντια στην οποία ξεπέσατε και η οποία σας αναγκάζει να χρησιμοποιείτε τρίτο πρόσωπο στα γραφτά σας, και στεκόμαστε στο:
  •  «ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ Ή ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ, ΡΙΞΕ ΛΑΣΠΗ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ».

(σ. π. Ε, δεν είμαστε και τόσο αφελείς κύριε ώστε να μιλάμε σε κάποιον κουφό, να κερνάμε κάποιον τύφλα στο μεθύσι, να κλείνουμε το μάτι σε κάποιον τυφλό ή να πετάμε λάσπη σε κάποιον που βρίσκεται προ πολλού στο βούρκο των χοίρων...)


ΥΣΤΕΡΑ από κάποιες ...παραινέσεις περί της γλώσσας που πρέπει να χρησιμοποιείται, ερχόμαστε στον ...εκβιασμούλι ο οποίος εκφράζεται με το:
  • «Έχουμε πολλά άλλα όπλα που στέκονται και νομικά και πολιτικά και κοινωνικά και δε χρειαζόμαστε να σας ακολουθήσουμε στην κάθετη πτώση σας. Συνεχίστε έτσι και σε λίγο θα βρίσκετε σε χιλιάδες ιστοσελίδες όπου δίπλα στο όνομά σας θα υπάρχει κάθε βωμολοχία που δε θα μπορούσατε να φανταστείτε, όλα παρμένα από τα search engines μέσα από τη ΔΙΚΗ «σας» ιστοσελίδα χωρίς καμιά παρέμβαση δική μας.»
(σ. π. Προσπαθείτε κάποιον εκβιασμό με τα παραπάνω, ή είναι απλώς μια έμμεση προσπάθεια φίμωσής μας, σύμφωνα με την ιδεολογία σας; Προσπαθείτε να μεταφέρετε φοβία σε πρόσωπα τα οποία ουδεμία σχέση έχουν και δεν ασχολούνται μαζί μας; Αλλού αυτά κύριε αποτέτοιε μας... Έχετε δικά σας πρόσωπα να ασχοληθείτε μαζί τους. Αφήστε τους ομογενείς στην ησυχία τους. Και πάνω από όλα, μην κρίνετε εξ ιδίων... Δεν είναι κατ’ εικόνα σας πλασμένοι οι άνθρωποι. Ευτυχώς...


Η συνέχιση των παραινέσεων μέσω των υστερόγραφων, είναι περιττός, νομίζουμε... Όσο για τον «περίδρομο» ήταν είναι και θα παραμείνει ανεξάρτητος, ώστε να μην ρωτάει Κ Α Ν Ε Ν Α Ν, έστω κι’ αν δεν σας αρέσει κάτι τέτοιο. Αρκετά...)


Υ. Γ. ΟΙ συμφωνίες σας είναι καθαρά προσωπική σας υπόθεση. Ούτε τις γνωρίζουμε και ούτε θα θέλαμε κάτι τέτοιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: