6 Δεκ 2010

Εκεχειρία σε μονομερή επίθεση.!

ΔΕΝ αντιλαμβανόμαστε την ανάρτηση με τίτλο «Εκεχειρίας συνέχιση», καθ’ ότι ήταν ένας «πόλεμος» κάποιου, εναντίων ενός άοπλου και αμέτοχου σ’ αυτόν ανθρώπου. Αν εννοείτε την μονομερή εκεχειρία σε μονομερή «επίθεση» έχει καλώς...



Γιατί κ. Νέμεσις, απαντάτε δημόσια σε μια προσωπική ερώτηση κάποιου ομογενή (;) και όχι μέσω του e-mail, από το οποίο σας έγραψε; Γιατί πρέπει να διαβάζουμε, - όσοι είχαμε γίνει μάρτυρες εκείνης της κακοηθέστατης επίθεσης,- τέτοιες απαντήσεις σε άγνωστες, εις εμάς, ερωτήσεις;


(Με την ευκαιρία ας πούμε στους μέσω e-mail, επικοινωνούντες μαζί σας, να προσέχουν τι γράφουν, καθ’ ότι ο μέχρι τώρα ...έντιμος βίος σας, σε ζητήματα εμπιστοσύνης, δεν ήταν και τόσο έντιμος, αφού είδαν την δημοσιότητα, προσωπικά έγγραφα, τα οποία ανυποψίαστοι ομογενείς σας εμπιστεύτηκαν. Ας προσέχουν λίγο παραπάνω, λοιπόν, όσοι καλόπιστα επικοινωνούν (;) μαζί σας.!)


Γράφετε ότι :
  • «Σταματήσαμε να δημοσιεύουμε για το θέμα αυτό γιατί η υπόθεση κινείται σε άλλα επίπεδα. Δεν είναι τα blogs ή τα ΜΜΕ που λύνουν τις διαφορές των ανθρώπων αλλά τα δικαστήρια. Δε γνωρίζουμε αν η υπόθεση αυτή θα πάει στα δικαστήρια ή θα λυθεί με συμβιβασμό. Οι θεοί ας τους φωτίσουν.»

ΤΙ υπονοείτε με το «κινείται σε άλλα επίπεδα»; Ανεβάσατε το επίπεδό σας ή κατρακυλήσατε ακόμα περισσότερο; Και γιατί ανακαλύψατε μόλις τώρα την ...θεωρεία ότι τις διαφορές των ανθρώπων λύνουν τα δικαστήρια, ενώ έχετε ...συνεργάτη νομικό; Δεν κατέχει πράμα, μέχρι εκεί, ή έτσι βόλευε τότε; ΔΕΝ γνωρίζετε αν η υπόθεση θα πάει στα δικαστήρια; Δεν είστε εσείς τελικά ο κυρίαρχος του ...παιχνιδιού; Θα πετάξετε στον κάλαθο των αχρήστων όλα αυτά τα στοιχεία που είχατε εις βάρος του αντιπάλου σας; Ή μήπως κρατάτε τον άσσο στο μανίκι σας, για την ώρα εκείνη; ΤΗΝ δικαιοσύνη του Καναδά τη ρίξαμε στη φώτιση των θεών, τώρα; Και γιατί να φωτίσουν εκείνους, οι θεοί; Μιλάτε ως ...εκπρόσωπος κάποιου, κ. Νέμεσις;
  • «Από τη μεριά μας εμείς δημοσιεύσαμε κάποιο υλικό που είχαμε και το αποσύραμε όταν μας ζητήθηκε ως ένδειξη καλής θέλησης.»

ΤΙ με λες ρε παιδί μου; Με σκλαβώνει η ένδειξη της καλής σας θέλησης... Ηταν, όμως, κακό το υλικό αυτό και δημοσιεύτηκε ως μη όφειλε; Και γιατί; Και πως βρέθηκε στα χέρια σας, ώστε να νομιμοποιείται την δημοσίευσή του; Το βρήκατε στο δρόμο, στο καλάθι των απορριμμάτων, μήπως το κλέψατε ή σας το εμπιστεύτηκε κάποιος και σεις βουρ για την κοινή θέα; Μήπως μπορούμε να ξέρουμε και το ονοματάκι αυτού που σας ζήτησε την απόσυρση; Έτσι για την ιστορία, μιας και δεν πρόκειται να το πούμε πουθενά;
  • «Οπωσδήποτε, αντίθετα με ό,τι γράφτηκε σε κάποια ιστοσελίδα, δεν υπήρξε περίπτωση ηλεκτρονικού εγκλήματος, ούτε μας έγινε οποιαδήποτε σύσταση και φυσικά δεν μας πήραν τα κομπιούτερ για να τα εξετάσουν! Ήταν μια καθαρά δική μας πρωτοβουλία χωρίς σύσταση ή πρόταση από οποιαδήποτε αρχή, κι αυτό φυσικά φαίνεται από το ότι η ιστοσελίδα μας δε σταμάτησε να λειτουργεί ούτε ένα λεπτό.»

ΕΤΣΙ, επί τέλους... Πέστε τα μας όλα να ησυχάσουμε.! Διότι μερικοί ομιλούν για διάφορα πράγματα, όπως αστυνομικές ...επισκέψεις κ. λπ. τα οποία τελικά είναι «ράδιο αρβύλα»... Και φυσικά οι ιστοσελίδα σας, δεν σταμάτησαν να λειτουργούν ούτε ένα λεπτό, μόνο που για πάρα πολλά ...λεπτά δεν είχαν περιεχόμενο.!
  • «Το τι θα κάνουν οι δυο αντίδικοι είναι δικό τους όχι δικό μας θέμα. Μόνο αν υπάρχει κάποια σημαντική εξέλιξη και τη μάθουμε θα σας ενημερώσουμε – αν σας ενδιαφέρει η υπόθεση.»

ΕΔΩ μας ξαναμπερδεύετε λιγάκι κ. Νέμεσις. Παίζετε όσο καλύτερα γίνεται, το ρόλο του εκπροσώπου, αλλά δεν μπορεί να μη γνωρίζετε τι θα πράξει ο ένας τουλάχιστον αντίδικος, ο αφεντικός σας δηλαδή... Μας κρύβετε λόγια κ. τσαχπινούλα μας; Κάτι ξέρετε για την συνέχεια της ...Φως-κωλικών προδιαγραφών λάμψης του κυρίου σας και δεν μας τη λέτε... παλιοκόριτσο.!


ΚΑΙ τώρα λίγη ψυχολογία:
  • «Ανάλογα με το χαρακτήρα τους οι άνθρωποι μπορούν να συμφιλιωθούν σε μια ώρα ή να παλεύουν μια ζωή. Τα προγνωστικά δυστυχώς δεν είναι καλά, αλλά αυτό είναι η επιτυχία στο ΠΡΟ-ΠΟ: να προβλέψεις σωστά αυτό που όλοι οι άλλοι πρόβλεψαν λάθος!»

ΤΊΝΟΣ τα προγνωστικά, δεν είναι καλά, και για ποιον; Τα δικά σας, (προγνωστικά) είναι κακά για σας , για τον ...αντίπαλο, για όλους εμάς ή νά ’χουμε κάτι να λέμε και να μπερδεύουμε τον κόσμο; Μήπως είναι λίγο σοβαρότερο το θέμα της αξιοπρέπειας των ...αντιπάλων σας, από τις ΠΡΟ-ΠΟ ...ικές σας προβλέψεις; Μήπως η περιστροφή σας γύρο από το ζήτημα αυτό μοιάζει με τον εγκληματία που γυρίζει γύρο από τον τόπο του εγκλήματος;
  • «Θα δούμε αν πετύχαμε την πρόβλεψη ή αν είχαμε υπερβολική αισιοδοξία!»

Έστω κι’ αν δεν πετύχει η πρόβλεψή σας, η αισιοδοξία είναι πάντα καλός σύμβουλος....

Δεν υπάρχουν σχόλια: