11 Δεκ 2010

Για μια οριστική απόφαση...

H nemesis ΓΡΆΦΕΙ:
«Από χρήστη μας λάβαμε το παρακάτω μήνυμα:»
( σ. π. Δεν γνωρίζουμε, κ. Νέμεση, αν το λάβατε από «χρήστη» ή άχρηστο, αλλά σίγουρα κάποιος ανόητος έβαλε το χέρι του...)
«Συμφωνήθηκε εκεχειρία σε όλα τα μέτωπα. Δυστυχώς συνεχίζει με τους κολλητούς της Γουγά και Πάππα την επίθεση.»
( σ. π. Μας τάπριξες επί τέλους με τις ...συμφωνίες σας, με τις εκεχειρίες σας και με τα μέτωπά σας... Τι στο διάολο ασχολείσαι με τους παραπάνω ρε τενεκέ; Τι δουλειά έχουν οι κολλητοί με τα προβλήματά σου, μωρέ;)
«Αν δεν μπορεί να ελέγξει τους κολλητούς της ας μην περιμένει να μπορούμε να ελέγξουμε εμείς τους δικούς μας. Ηλίθιοι ή παντοδυναμοι είμαστε;»
(σ. π. Ποιους «δικούς σας» να ελέγξετε ...κύριοι; Δυο άνθρωποι σε συσκευασία του ενός είστε και ο ένας απαντάει στον άλλον... Είναι νομίζετε εύκολος ένας τέτοιος έλεγχος; Τίποτα δεν αποκλείεται... Συνήθως, όλοι οι βλάκες πιστεύουν ότι είναι παντοδύναμοι.! Γιατί όχι κι’ εσείς; Εξ’ άλλου, όπως μας είπαν, χθες βράδυ σκίζατε δημοσιογραφικά έντυπα μετά μανίας, άρα η δύναμη – αν όχι η παντοδυναμία - υπάρχει με το μέρος σας, εκτός κι’ αν ήταν ...βρεγμένα.!)
«Η λύση είναι μονοδιάστατη: ή πλήρης εκεχειρία ή πλήρης πόλεμος. Αλλά συμφωνίες όπου αυτή μεν δήθεν συμφωνεί αλλά βάζει άλλους να μας επιτίθενται χαζές είναι: θεωρεί τον εαυτό της τόσο έξυπνο κι εμάς τόσο αφελείς?»


( σ. π. Δεν γνωρίζουμε αν η λύση είναι μονο ή διπλο διάστατη. Εκείνο που παρακολουθούμε ένα χρόνο τώρα είναι ο μονόπλευρος ...πόλεμος, οπότε μόνο μονόπλευρη, εκ μέρους σας, εκεχειρία μπορεί να υπάρξει... Οι εκτός ...πολέμου σχολιαστές, δημοσίων αναρτήσεων, θα συνεχίζουν το ...έργο τους για να περνάνε την ώρα τους... ΑΝ δεν βρουν δημοσιευμένα κείμενα, σε έντυπα ή blogs, θα σταματήσουν σίγουρα να ασχολούνται μαζί σας όπως δεν ασχολούνταν έναν χρόνο πριν... Γίναμε αντιληπτοί; Είπαμε και άλλες φορές, πως ΔΕΝ έχουμε ΕΝΤΟΛΕΑ, όπως εσείς και άρα ΔΕΝ είμαστε εντολοδόχοι Κ Α Ν Ε Ν Ο Σ..., είτε σας αρέσει είτε όχι. )
«Ας πάρει επιτέλους μια οριστική απόφαση. Και πολύ σύντομα. Με το επόμενο έστω ΕΝΑ εχθρικό κείμενο εναντίον μας θα θεωρηθεί ότι απλώς μας κοροϊδεύει όλους, ακόμα και τη φίλη της που της το υποσχέθηκε.»
( σ. π. Με τέτοιου είδους ... «εκβιασμό» ή «απειλή», περί κοροϊδίας όλων σας, μάλλον θα γελάσουν κάποιοι πικραμένοι αναγνώστες σας... Εξ’ άλλου, ποτέ δεν διαβάσαμε δημοσιευμένο «εχθρικό κείμενο» εναντίον σας, τουλάχιστον από υποτιθέμενο ...εχθρό σας.)


Παραβλέπουμε την διαφορά των κολλητών σας, καθ’ ότι δεν τους γνωρίζουμε, για να πάμε παρακάτω:
«Κοντολογίς και για να γίνουμε απόλυτα ξεκάθαροι, αν δε σταματήσει οποιαδήποτε αναφορά στο όνομά μας και για οποιοδήποτε θέμα, έχουμε κάθε δικαίωμα να κάνουμε ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.»
( σ. π. ΩΣΤΕ έχετε και όνομα, ε; Και μας το κρύβετε τόσο καιρό; Και γράφετε ως ...χρήστης, στο nemesis ενώ υπογράφει η ΝΕΜΕΣΗΣ για σας; Γιατί ρε κύριε ή κύριοι τέλος πάντων, μας μπερδεύετε τόσο πολύ;)
«Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε, αυτή έχει. Και δε θα είναι πια σε επίπεδο παροικίας με 50 χρήστες. Το σοφόν σαφές. Εξαρτάται βέβαια αν η σοφία είναι μόνο με κεφαλαίο σίγμα ή και με μικρό.»
( σ. π. Τόοοση φασαρία για 50 ...παροικιακούς χρήστες βρε, άχρηστοι; Πού πήγαν εκείνοι οι 1950 μπλογκατζίδες ανά τον κόσμο οι οποίοι αναδημοσίευαν τα ...πονήματά σας; Τους απαγορεύσατε να μπαίνουν στο Νέμεσης και περιοριστήκατε στους 50 ντόπιους; Σας συμφέρει κάτι τέτοιο; Μήπως τους τιμωρήσετε για λίγο και τώρα σκέφτεστε να ξανανοίξετε τις ...πόρτες στη διεθνή αγορά; Δεν ξέρουμε πολλές σοφίες, αλλά σίγουρα σοφία με μικρό σίγμα δεν διαθέτετε, όπως δείχνουν τα πράγματα...)

Δεν υπάρχουν σχόλια: