12 Δεκ 2010

ΔΕΝ τρώνε κουτόχορτο, αλλά είναι...

ΠΟΙΑ σχέση έχει ο τίτλος «Τώρα που ΘΑ καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός», με το κύριο θέμα του κειμένου σας κύριε αρχισυντάκτη του «περίΒρομου»; Μάλλον όση και σεις με την δημοσιογραφία...! ΟΥΔΕΜΙΑ...



Διαβάστε τι γράφει:
  • «Καλά και έγινε έτσι και μάθαμε ποιός είναι ποιός. Να ξέρουν όμως όλοι αυτοί πως ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ και ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ μπορούν ακόμη και βρίσκονται ανάμεσά μας. ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ.»
(σ. π. Έτσι ακριβώς.! Με την ανοχή τους - μάλλον με την ...ενοχή τους ήθελαν να πουν – και την ...καλή τους την καρδιά, βρίσκονται ανάμεσά μας.!!! Υποθέτουμε ότι εννοούν πως εξαιτίας τους υπάρχει ακόμα Κοινότητα, διότι αν ζητούσαν περισσότερα χρήματα για τις υπηρεσίες τους, θα είχαμε βγει ήδη σε πτώχευση, ώστε σωστά να μην βρισκόμαστε ανάμεσά τους, στην Κοινότητα.!
  • «Αυτό δεν το λέμε εμείς. Το διατυμπανίζουν σε όλους τους τόνους οι ίδιοι εδώ και μισό χρόνο με τις πράξεις τους. Την σπιούνεψαν, την διέσυραν, την συκοφάντησαν. Τώρα την χρησιμοποιούν για την προπαγάνδα τους. Λες και τρώμε κουτόχορτο.»
(σ. π. Σύμφωνοι. Είναι αυτοί που σας ...αποκάλυψαν, που είπαν στον κόσμο την αλήθεια, την οποία εσείς κρύβατε επιμελώς κατά τα τελευταία 5-6 χρόνια, ώσπου να ολοκληρωθεί το «έγκλημα» της διάλυσής της από την υπερχρέωση.! ΚΑΙ το αντιληφθήκατε μόλις πριν 2-3 μήνες. Και ενώ το καταλάβατε επιτέλους, επιμένετε στην μεγαλύτερη χρέωσή της με 9.000.000$ ακόμα, ώστε να είναι σίγουρη η κατάρρευσή της.!!! ΓΙΑΤΙ; Μήπως ελπίζετε σε κάποια διαφημιστικά έσοδα, λόγω της ερανικής καμπάνιας; Από σας όλα πρέπει να τα περιμένει κανείς... Σίγουρα δεν τρώτε κουτόχορτο, αλλά η κουταμάρα σας έχει ξεπεράσει τα όρια του επιτρεπτού, ώστε να πιστεύετε ότι ο στόχος σας δεν θα γίνει αντιληπτός.!
Θέλετε το ταμείο της Κοινότητας γεμάτο, έστω και με δανικά, ώστε να καρπωθείτε το μερίδιο της διαφημιστικής της καμπάνιας που σας ...ανήκει... Για το ποιοι είναι οι σπιούνοι που διασύρουν και συκοφαντούν την Κοινότητα, ο κόσμος το έχει ήδη αντιληφθεί, και μπορείτε και σεις, αν πάτε στον καθρέφτη σας...
  • «Αν και η Κοινότητα θα πρέπει να είναι ανοιχτή σε όλους. Δυστυχώς δεν αξίζουν όλοι για την Κοινότητα.»

(σ. π. Έτσι είναι αγαπητέ μας.! Η Κοινότητα πρέπει να κλείσει τις πόρτες της στους πολλούς, ώστε να μείνετε οι ...εκλεκτοί. Μια παρόμοια πρόταση στην σημερινή Γ. Συνέλευση, θα είναι ότι το πιο σωστό έχετε να της προσφέρεται).


Και συνεχίζει:
  • «Το ίδιο και η Μητρόπολη είναι ανοιχτή σε όλους. Αλλά αν ο Μητροπολίτης διαπιστώσει πως υπάρχουν 'φάτσες' που είτε έχουν μεσάνυχτα είτε έχουν αφηνιάσει και δεν ξέρουν τι σκέφτονται και τι κάνουν, δεν τους δίνει και τα κλειδιά να μπαινοβγαίνουν και να μαθαίνουν και να τα χρησιμοποιούν εναντίον του! ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΙ ΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ και τους στέλνει από κεί που ήρθαν...»

( σ. π. ΝΑ και η δημοκρατία ...τους.! Αυτές οι ...σκέψεις τους υποθέτουμε πως είναι παραινέσεις προς τον Νίκωνα, να γίνει ακόμα περισσότερο ...δημοκράτης.! Όπως ο Σωτήριος και ο κ. Μενεγάκης στη διάρκεια της δεκαΑΙΤΙΑΣ... Έξω από την Κοινότητα οι κακές ...φάτσες, λοιπόν, και μέσα οι γ@μόφατσες σαν τη δικιά του.! Τα πιστεύει όλα αυτά ο παλιομ@λ@κ@ς...)


Τέλος, γράφει:
  • «Ίσως γι'αυτό και έχει εξασφαλίσει ομοφωνία στις συνεδριάσεις του και δεν ακούγεται κιχ! δεκαετίες τώρα (αλλά κάποιοι κοντοί και κοντότατοι εκεί δεν διαμαρτύρονται, ούτε το παίζουν μυαλοπώλες, το βουλώνουν και τον θυμιατίζουν...»
(σ. π. Έτσι ακριβώς έκανε και ο κ. Μενεγάκης ώστε να πάει μπροστά η Κοινότητα, και να μιλάτε ακόμα και σεις για το χείλος του γκρεμού... ΔΕΝ ακούγονταν κίχ! Ενώ τώρα, λίγους μόλις μήνες μετά, δεν κάνει ο ίδιος κιχ!!! Βλέπει, ακόμα κι’ αυτός, τα χάλια του...

Δεν υπάρχουν σχόλια: